Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Στο +11 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πέρασε από τον Βόλο με τον Βαλμπουενά! Βόλος-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)

Στο +11 και το πρωτάθλημα δεν χάνετε πια! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Βόλου με 0-1 και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου αγκάλιασε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Βόλο, αλλά βρέθηκε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο Ματιέ Βαλμπουενά η ''χρυσή αλλαγή''  του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκεί και με μία γκολάρα έδωσε στον Ολυμπιακό το χρυσό τρίποντο ενόψει και της συνέχειας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Μαντί Καμαρά και τον Καρβάλιο, στα εξτρέμ ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μασούρας, στην επίθεση ο Ελ Αραμπί.

Πρώτη φάση του Ολυμπιακού στο 10', όταν το σουτ του Καρβάλιο κατέληξε λίγο άουτ. Στο 18' μακρινό σουτ του Καμαρά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 21' μετά από λάθος του Μπα, κερδίζει ο Ρεγκατέν που βγάζει ασίστ για τον Φαν Βέερτ, μέσα στην μικρή περιοχή, χωρίς όμως ο επιθετικός του Βόλου να στείλει την μπάλα προς την εστία του Βατσλίκ. Στο 24' ο Βατσλίκ έδιωξε εξ' επαφής προβολή του Φαν Βέερτ. Στο 27' τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ.  Ο Αγκιμπού Καμαρά συνδυάστηκε ιδανικά με τον Ελ Αραμπί, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν και στην επαναφορά ο Μασούρας σε σχεδόν κενή εστία σημάδεψε ψηλά άουτ. Στο 32' μετά από σέντρα του Λαλά, κεφαλιά του Μπουχαλάκη, μπλοκάρει ο Κλέιμαν. Στο 45' σουτ του Καρβάλιο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Βόλο με τον Μπαρτόλο να παίρνει την θέση του Νίνη. Ενώ είχαμε και αλλαγή για τους ερυθρόλευκους με τον Ονιεκούρου να παίρνει την θέση του Μασούρα. Στο 58' πρώτη καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους στον αγώνα, αλλά το σουτ του Ελ Αραμπί κατέληξε πάνω στον Κλέιμαν. Στο 60' η κεφαλιά του Ρομέρο πέρασε άουτ. Στο 65' το σουτ του Καμαρά κατέληξε άουτ. Στο 70' νέο δυνατό σουτ του Μαντί, στο αριστερό δοκάρι και κόρνερ από τον Κλέιμαν. Στο 72' ο πορτιέρο του Βόλου απέκρουσε το σουτ του Βαλμπουενά. Στο 72' σουτ του Σισέ με το αριστερό, εκτός περιοχής, άουτ. Στο 76' ο Βαλμπουενά έκανε σουτ με το εξωτερικό αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Για να φτάσουμε στην λύτρωση για τον Ολυμπιακό με τον Βαλμπουενά στο 81'. Ο Βαλμπουενά συνδυάστηκε άψογα με τον Ελ Αραμπί και με δυνατό σουτ με το δεξί σκόραρε το 0-1 στο ματς. Στο 90' σουτ του Τικίνιο, από καλή θέση, διώχνει και πάλι ο τερματοφύλακας του Βόλου. 

Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αταλάντα την Πέμπτη στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Κίτρινες: Άλχο, Φαν Βέερτ

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Νίνης (46' Μπαρτόλο), Τσοκάνης (71' Κορέα), Φερνάντες, Σοάρες, Ρεγκατέν (80' Σιέλης), Φαν Βέερτ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Λαλά (77' Βρουσάι), Μπουχαλάκης (63' Εμβιλά), Μ. Καμαρά, Μασούρας (46' Ονιεκούρου), Καρβάλιο (63' Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (77' Τικίνιο), Ελ Αραμπί.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Λαλά -7

Σισέ -7

Μπα -6

Ρέαμπτσιουκ -7

Μπουχαλάκης -6

Μαντί Καμαρά -7

Μασούρας -6

Καρβάλιο -7

Αγκιμπού Καμαρά -6

Ελ Αραμπί -7


Ονιεκούρου -6

Βαλμπουενά -8

Εμβιλά -7

Τικίνιο -7

Βρουσάι -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου