Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Στην Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Φράνκο Σολδάνο!

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την πώληση του 70% των δικαιωμάτων του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Μετά τους διαδοχικούς δανεισμούς του, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής για την παραχώρηση του 27χρονου επιθετικού και συγκεκριμένα του 70% των δικαιωμάτων του, αντί 300.000 ευρώ.

Ο Σολδάνο αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τον Ουνιόν Σαντά Φε, έναντι του ποσού του 1.140.000 ευρώ, αλλά ποτέ δεν έπεισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές στην Μπόκα Τζούνιορς, καθώς επίσης και στην Φουενλαμπράδα αλλά ούτε και εκεί έπεισε ιδιαίτερα.

Πλέον θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και για τον πήγε ξανά στην χώρα καταγωγής του, όπου και θα αγωνίζεται με την Χιμνάσια Λα Πλάτα ως τον Δεκέμβριο του 2024.

Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε συνολικά σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και βγάζοντας και 2 ασίστ σε 460' συμμετοχής. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στις 700.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου