Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-81 του Παναθηναϊκού στο τελικό κυπέλλου και κατέκτησε το 10ο κύπελλο στην ιστορία του. Δείτε τι δήλωσαν μετά το αγώνα οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Τάιλερ Ντόρσεϊ.

«Ήταν μια σκληρή μάχη. Αυτό που γύριζε το παιχνίδι ήταν η άμυνά μας, που ήταν δυναμική και μας έδωσε ενέργεια στην επίθεση. Δεν πανικοβληθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι υπέροχο συναίσθημα για μένα και για όλους στην ομάδα να κατακτάμε αυτόν τον τίτλο και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Τόμας Ουόκαπ.

Για τον τίτλο: «Τίποτα δεν είναι εύκολο και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να φτάσουμε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε το Κύπελλο».

Για αν ήταν απλά ο πρώτος της σεζόν και θα ακολουθήσου κι άλλοι: «Αυτός είναι ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Δουλέψαμε για να φτάσουμε εδώ. Πήραμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν και πλέον κοιτάμε μπροστά για όσα θα έρθουν».

Γιώργος Πρίντεζης.

«Είχαμε αρκετά χρόνια που δεν διεκδικούσαμε τίτλο και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Το θέλαμε πολύ όλοι στον σύλλογο, το είχαμε ανάγκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τα καταφέραμε. Ο Έλληνας πάντα αγαπάει πολύ το μπάσκετ και η πλειοψηφία είναι τα καλά παραδείγματα. Μακάρι να γίνει και Final 8 τα επόμενα χρόνια με τους φιλάθλους όλων των ομάδων και να γίνεται μια γιορτή.

Είμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όσο μου ζητηθεί. Άλλο ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

Κώστας Παπανικολάου.

«Είναι η συγκίνηση, είναι πολλά τα χρόνια, ήμουν στην τελευταία κατάκτηση. Είναι προσωπικό το θέμα, ένα βάρος μια πίεση, δεν τα είχαμε καταφέρει την τελευταία φορά που ήρθαμε εκεί, είναι μια δύσκολη χρονιά Το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας, στον κόσμο και κυρίως στους προέδρους».

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι αν εξαιρέσεις τον Σάσα που ήταν στα ίδια, αυτό που δείξαμε σήμερα ήταν η μαγεία, με την οποία πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου