Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Επιστροφή στην δράση με γκολ ο Φορτούνης! Ολυμπιακός β'-Τρίκαλα 2-0 (Super League 2)

Επιστροφή στην δράση με γκολ για τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά 8 μήνες, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν των Τρικάλων στο Ρέντη με 2-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ β'.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι έπαιζαν με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Μαυρουδή με απευθείας κόκκινη στο 52', έφτασαν στην νίκη με σκόρερ τους Φορτούνη και Αποστολόπουλο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό β' ήρθε στο 19' όταν το σουτ του Φορτούνη εκτός περιοχής, έπειτα από πάσα του Μαρίνου, το οποίο όμως μπλόκαρε σταθερά ο Αγριμάκης. Στο 20' τα Τρίκαλα απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Ευθυμίου επιτέθηκε από τα δεξιά, έφτασε μέσα στην περιοχή και, από δύσκολη γωνία, επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 23' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό β'. Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε δυο παίκτες και επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αγριμάκη. Στο 25' οι προσπάθειες του Ολυμπιακού β' καρποφόρησαν με τον Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Θρύλου πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια έτρεξε στην εξέδρα και αφιέρωσε το γκολ στην γυναίκα και στο παιδί του. Στο 37' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ. Και αυτή η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Φορτούνη, που τροφοδότησε τον Πινακά, με τον τελευταία να κάνει το πλασέ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό β' να προηγείται 1-0 των Τρικάλων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τους ερυθρόλευκους. Με τους Τσέλιο και Λιάτσο να παίρνουν την θέση του Αλ Καχτάνι και Φορτούνη αντίστοιχα. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 52' λόγω της αποβολής του Μαυρουδή για χτύπημα στον Ιωαννίδη. Στο 60' ο Τσέλιος πάτησε περιοχή, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στην άμυνα των Τρικάλων και να καταλήγει στον Ξενιτίδη ο οποίος με ψαλιδάκι απείλησε, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Αγριμάκη. Στο 68' ο Ολυμπιακός β' έφτασε κοντά στο 2-0, όμως το δοκάρι σταμάτησε το πλασέ του Πινακά και αφού είχε περάσει και τον Αγριμάκη. Στο 72' ο Ολυμπιακός β' πέτυχε και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά εξασφάλισε και την νίκη. Ο Αποστολόπουλος έκανε την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και με σουτ νίκησε τον Αγριμάκη.

Τελικό σκορ 2-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στην Λάρισα εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Ξενιτίδης, Μαυρουδής, Αλ Καχτάνι (46' Τσέλιος), Μαρίνος (56' Νίκολιτς), Φορτούνης (46' Λιάτσος), Πινακάς (69' Βοΐλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αγριμάκης, Μανίσογλου (78' Κλεμέντε), Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33' Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63' Γκόβινας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος (78' Φουτσίνι), Μπαξεβάνος (78'Αουντίνο), Πέλκας, Ελευθεριάδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου