Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά ηττήθηκε! Ολυμπιακός β'-Απόλλωνας Λάρισας 0-1 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός β' γνώρισε την εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας για την 21η αγωνιστική της Super League. 

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν στην σύνθεση τους, τον Κώστα Φορτούνη για δεύτερο παιχνίδι δημιούργησαν αρκετές περισσότερες ευκαιρίες από την ομάδα της Λάρισας, αλλά εν τέλει γνώρισαν την εντός έδρας με 0-1.

Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Λεμάνγκ στο 74'. Ενώ από πλευράς Ολυμπιακού β' ο Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος της ομάδας, καθώς δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για την ομάδα του.

Δύο δοκάρια είχαν οι ερυθρόλευκοι στην αναμέτρηση με τους Φορτούνη στο 12' και Σουρλή στο 44'.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό β' στο 11', αλλά το δυνατό σουτ του Φορτούνη έδιωξε ο Αστράς. Στο 12' διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β’ όταν μετά από κλέψιμο του Βοϊλη, ο Φορτούνης έκανε σουτ προς την εστία, βρήκε πάνω σε σώματα, η μπάλα επέστρεψε στον Φορτούνη ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 21' πρώτη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Καραμόκο, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων, έπαιξε το «ένας εναντίον ενός» με τον Κουτσίδη, πάτησε περιοχή, όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη. Στο 31' σέντρα του Αποστολόπουλου, κεφαλιά του Ανδρούτσου, με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Αστράς πέφτει στην γωνία του και οριακά διώχνει σε κόρνερ. Στο 36' άστοχο σουτ του Μαρίνου. Στο 43' ο Φορτούνης έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Πινακά, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας. Στο 44' νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Μετά από οργανωμένη ενέργεια, ο Σουρλής βρέθηκε απέναντι στον Αστρά, όμως το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό β' να μπαίνει και πάλι δυνατά στην αναμέτρηση και στο 48' είχε την πρώτη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Καλογέροπουλου κατέληξε άουτ. Στο 52' οι ερυθρόλευκοι είχαν νέα ευκαιρία, καθώς απείλησαν με τον Μαρίνο, ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή ενέργεια, «αδειάζοντας» δύο αντιπάλους του και δοκιμάζοντας ένα σουτ στην απέναντι γωνία, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 58' σέντρα σουτ του Φορτούνη η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 69' ο Φορτούνης έδωσε μια πάσα στον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος από πλάγια θέση επιχείρησε να νικήσει τον Αστρά, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 74' και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Απόλλωνας Λάρισας άνοιξε το σκορ. Ο Σταματής βγήκε με όμορφη κίνηση απέναντι στον Τζολάκη κάνοντας το σουτ, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Λεμάνγκ ανενόχλητος άνοιξε το σκορ.

Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας την Τετάρτη (9/3).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (82' Τσέλιος), Μαρίνος, Βοϊλης (62' Αγκλασίμ Μπα), Φορτούνης (72' Λιάτσος), Σουρλής, Πινακάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87' Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (84' Ζιάκας), Κοζού, Νούσιος (72' Λεμάνγκ), Σταματής, Τιμπουέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου