Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τεράστια κίνηση από την ΚΑΕ! Στον Ολυμπιακό ως το 2025 ο Μουσταφά Φαλ!


Στον Ολυμπιακό και επίσημα ως το 2025 ο Μουσταφά Φαλ! Ο Γάλλος σέντερ ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν, ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του, με τους ερυθρόλευκους ως το 2025.

Ο Ολυμπιακός από τις προηγούμενες ημέρες είχε αρχίσεις τις συζητήσεις με τον παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, από τη στιγμή που ο Φαλ έχει ικανοποιήσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και από την στιγμή που και ο παίχτης ήθελε να μείνει στην ομάδα, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άμεσες και γρήγορες.

Τη φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League ενώ στην Euroleague έχει καταγράψει 8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ως τον Ιούνιο του 2025.

Το μήνυμα του Φαλ:

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Έχω ένα μήνυμα για εσάς. Είμαι… κροκόδειλος αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου