Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Μπαρτζώκας: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα και φοβερή σταθερότητα η Αρμάνι»

Την Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ιταλική και θέλουν να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη, έτσι ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε η Αρμάνι είναι μία έμπειρη ομάδα και θα πρέπει η ομάδα του καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αν θέλει να πάρει την νίκη.

Δείτε αναλυτικά:

Για την ετοιμότητα των «ερυθρόλευκων»:

«Πάντα όταν παίζεις για έναν από τους τρεις στόχους της χρονιάς, ξοδεύεις ενέργεια και πνευματική και σωματική και ταυτόχρονα υπάρχει ένα άδειασμα αμέσως μετά, ιδίως αν τα παιχνίδια είναι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε και η Αρμάνι έπαιξε και κέρδισε το κύπελλο στην Ιταλία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί και το παιχνίδι είναι απαιτητικό αλλά και ο επόμενος μήνας».

Για την δυναμική της Αρμάνι:

«Μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, εμπειρία, φοβερή σταθερότητα όλη την χρονιά και εξαιρετικό προπονητή. Έχουμε δύσκολο έργο, δεν είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε έτσι και αλλιώς. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, καλή απόδοση από εμάς. Να παίξουμε σαν ομάδα γιατί η Αρμάνι προστατεύει πολύ καλά το καλάθι της, παίζει με ενέργεια, πασάρει πολύ την μπάλα, έχει εμπειρία. Είναι μια ομάδα που τιμωρεί ότι λάθος κάνεις. Δεν νομίζω ότι βελτιώθηκε το 22’, για να είμαι ειλικρινής, αλλά όλη την χρονιά είναι σταθερή, εκτός από ένα διάστημα που είχε προβλήματα τραυματισμών. Σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play offs, ίσως και με πλεονέκτημα έδρας.  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε καλά. Το καλό είναι πως θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου, όσους επιτρέπουν οι κανονισμοί και θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του:

«Νιώθω καλύτερα γιατί όταν νοσούν 13 άτομα και αυτή η αναστάτωση που υπάρχει στην ομάδα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε τόσο μικρό διάστημα. Τώρα είμαστε καλύτερα, το βλέπω και στις προπονήσεις. Πάντα τα παιχνίδια στην Euroleague δεν μπορεί να σε προϊδεάσει κάτι. Μπορεί να κάνεις καλές προπονήσεις και να μην είσαι καλός στο παιχνίδι. Πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Ή μπορεί να κάνεις άσχημες προπονήσεις και να είσαι έτοιμος στο παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα είναι κρίσιμα τα παιχνίδια και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να είμαστε χαλαροί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου