Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Βόλο εκτός έδρας για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να διατηρήσουν ή ακόμα και να αυξήσουν την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος αγωνίζεται με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και εν συνεχεία έκανε γνωστή και την αποστολή, με την οποία ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Εκτός αυτής έμεινε ο Κώστας Μανωλάς, ο Ρόνι Λοπές, ο Κανέ καθώς και ο Ανδρούτσος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 17:15). Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου