Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Μαρτίνς: «Πάμε για να νικήσουμε στην Τούμπα»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση τίτλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του, στο κανάλι της NOVA αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου με την πειραϊκή ΠΑΕ, ενώ μίλησε και για τον αγώνα της Τούμπας λέγοντας ότι θα πάει η ομάδα του για την νίκη.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

 “Ήταν αυτό που ήθελα, είμαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος αυτός είναι πολύ μεγάλος, εδώ έχω ότι ακριβώς θέλω για να δουλέψω, ο Ολυμπιακός παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω μαζί με την ομάδα την σκληρή δουλειά να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το αήττητο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: “Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν είναι απο τους διεκδικητές του τίτλου, όμως εμείς δεν θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να κρατήσουμε το αήττητο μόνο, εμείς πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει και θα παρουσιαστούμε στο ματς όπως πρέπει. Περιμένω να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και από εμάς να κάνουμε ένα μεγάλο και δυνατό παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε και όχι απλά να κρατήσουμε το αήττητο. Όλοι οι παίκτες είναι σε ετοιμότητα, ο Ονιεκούρου έχει επιστρέψει και είναι καλά, ο Αγκιμπού προπονήθηκε κανονικά, ο Γκάρι το ίδιο, όπως και ο Σισέ. Ο Παπασταθόπουλος επίσης είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όπως είπα θα πάμε για να κερδίσουμε“

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου