Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! Ανανέωσε ως το 2024 ο Πέδρο Μαρτίνς!

Πέδρο ψυχάρα! Για άλλα δύο χρόνια θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με τους ερυθρόλευκους, παρότι ο ίδιος είχε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την υπόθεση πάνω του και ανανέωσε το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού και μάλιστα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δίνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

Ο γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1970 προπονητής, έχει συμπληρώσει με τον Ολυμπιακό 196 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει και ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Με τον Μαρτίνς στον πάγκο του ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ενώ έχει και δύο προκρίσεις στους ''16'' του Europa League.

Μια σπουδαία εξέλιξη για τον πειραϊκό σύλλογο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί στην τεχνική του ηγεσία τον Πορτογάλο και τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει το έργο του στους ερυθρόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου