Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννενα στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και πέτυχε την πρώτη νίκη για το 2022. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει την υπόθεση νίκη νωρίτερα. Γιατί με το 1-0 ο αντίπαλος πάντα έχει την ελπίδα της ισοφάρισης».

Για τη σημερινή επικράτηση:

«Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα μαθημένη στις νίκες και το ότι δεν κερδίζαμε στα προηγούμενα ματς δεν ήταν συνηθισμένο για εμάς. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτές και το πετύχαμε».

Για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό και το αν θα παίξουν ξανά οι νεαροί παίκτες:

«Είναι πολύ πιθανό να μας βοηθήσουν ξανά τα παιδιά της δεύτερης ομάδας και οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές, καθώς έχουμε πολλές απουσίες. Χάσαμε τον Βατσλίκ, ενώ έχουμε εκτός και τον Σωκράτη».

Γιώργος Μασούρας.

«Να κάνουμε τότε όλοι τον σταυρό μας να σκοράρω για να κερδίζουμε. Πλάκα κάνω. Είναι πάντα σημαντικό όταν σκοράρω για την αυτοπεποίθηση. Πρέπει όλοι να παλεύουμε». Νωρίτερα επεσήμανε: «Ο καθένας καταλαβαίνει ότι όταν ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ισοπαλίες, είναι κάτι που έπρεπε να αλλάξει άμεσα. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Να βελτιώσουμε δηλαδή τη συνεχόμενη ένταση και να τελειώνουμε νωρίτερα τα παιχνίδια».

Για την επιθετική του δυστοκία το τελευταίο διάστημα:

«Οταν ένας επιθετικός δεν κάνει αυτά για τα οποία τον χρειάζεται η ομάδα, δηλαδή να δίνει ασίστ και να σκοράρει, υπάρχει ένα βάρος. Έχω όμως καλό περίγυρο και με στηρίζουν».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Ήταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Την χρειαζόμασταν. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Είναι ενας μήνας με πολλά ματς. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι ιδίως στα δύσκολα, δυνατοί και σαν οικογένεια ώστε να φτάνουμε στις νίκες και να τις απολαμβάνουμε μαζί».

Για τις 100 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι και θέλω να κερδίζω τίτλους με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου