Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Εντυπωσιακή νίκη στο ντεμπούτο του Τσίριτς! Ολυμπιακός-ΝΟ Ρεθύμνου 37-4 (πόλο γυναικών, πρωτάθλημα)

 

Νικηφόρα συνέχισε στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη (4-17) επί του Νηρέα Χαλανδρίου, για τη 10η αγωνιστική. Στο ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Τσίριτς στον πάγκο, οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν εύκολα με 37-4 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την 11η αγωνιστική της Α1, παίζοντας εξαιρετικό πόλο σε όλη τη διάρκεια! Τα κορίτσια του Θρύλου, μερικές ημέρες (5/2) πριν από την πρώτη «μάχη» με την Ντουναϊσβάρος στον Πειραιά, για τη φάση των «8» της Euroleague, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, κυριάρχησαν απόλυτα επί της ομάδας του Ρεθύμνου και με πρώτη σκόρερ την Β. Πλευρίτου με επτά γκολ, έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στην Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη (2/2) αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο προημιτελικό.

Κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου, «εκτόξευσε» το δείκτη του σκορ στο 19-2. Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ από τις φιλοξενούμενες, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ξέφυγε με +26 (28-2), ενώ στη στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, συνέχισε με το πόδι στο «γκάζι» και πανηγύρισε τη νίκη με +33 (37-4).

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 12-1, 9-0, 9-2

Η διακύμανση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 5, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Δρακωτού 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 7, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Τριχά 4, Τορνάρου 1

ΝΟ Ρεθύμνου: Καραγιάννη, Λαμπαθάκη, Αμορόζα 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Λιμπιτάκη, Ανυφαντάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπιρλιράκη

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Το πρώτο μου ματς στον πάγκο, πριν από το ματς με την Ντουναϊσβάρος και είναι σημαντικό, για να προσαρμοστώ και να γνωρίσω τις αθλήτριες μου. Δεν είχαμε τόσο χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί στις προπονήσεις, αλλά ξέραμε την κατάσταση και κερδίσαμε. Τώρα, έχουμε το ματς με την Βουλιαγμένη, έχουμε τρεις ημέρες ξεκούρασης και θα είναι και ένα καλό τεστ ενόψει Ντουναϊσβάρος. Τα κορίτσια μου είναι σοβαρά και μου αρέσει η επαγγελματικότητα».

Σταυρούλα Δουρέκα: «Εύκολη νίκη στο ντεμπούτο του νέου μας προπονητή. Τώρα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι μας στο Κύπελλο με την Βουλιαγμένη, αλλά το μυαλό μας βρίσκεται και στο ματς με την Ντουναϊσβάρος. Άλλη μία προπόνηση για εμάς και μία ακόμα νίκη. Συνεχίζουμε την πορεία μας, προχωράμε και θέλουμε να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει, αλλά βήμα-βήμα».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Ήμασταν πολύ σοβαρές στο παιχνίδι, είχαμε ένα διάλειμμα λόγω Εθνικών ομάδων και παίξαμε ένα καλό ματς με το Ρέθυμνο. Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με την Βουλιαγμένη και μετά το κρίσιμο με την Ντουναϊσβάρος, για τα προημιτελικά στην Ευρώπη. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Ο κ. Αλεξάνταρ είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, της ίδιας φιλοσοφίας με τον κ. Χάρη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, η μετάβαση ήταν πολύ καλή και πιστεύω, θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου