Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Έκλεισε και έρχεται ο Ζοάο Καρβάλιο!

Έκλεισε και έρχεται ο Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό! Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ,θα βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης (27/1, 17:50) στην Αθήνα, ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Καρβάλιο που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς η ομάδα της Αγγλίας είχε δαπανήσει το ποσό των 15.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για να αγοράσει τον διεθνή με τις ελπίδες της Πορτογαλίας μεσοεπιθετικό. 

Οι ερυθρόλευκοι με την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο ενισχύονται σημαντικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ακόμη μία αξιόλογη εναλλακτική λύση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο 24χρονος εκτός από επιτελικός μέσος, που είναι η κύρια θέση του, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. 

Ο Καρβάλιο φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 8 παιχνίδια με την Νότιγχαμ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας είχε αγωνιστεί σε 75 αναμετρήσεις, έχοντας 8 γκολ και 9 ασίστ. 

Ο Καρβάλιο εκτός από επιτελικός μέσος, που είναι η κύρια θέση του, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. 

Δείτε τον εν δράσει:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου