Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Στη Δράμα για το «διπλό» οι ερυθρόλευκοι!

 

Μετά τη νίκη (32-26) επί του Αερωπού Έδεσσας στην Νίκαια, για την 1η αγωνιστική στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της, με ματς στην Δράμα. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/1) στις 12:30 (ΕΡΤ 3) την Δράμα εκτός έδρας, για τη 2η «στροφή» της Β’ φάσης της Handball Premier, με στόχο μία ακόμη επικράτηση. Οι Πειραιώτες, χωρίς τον Παπαδημητρίου και τον τραυματία Δεληχρήστο στην αποστολή, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να κατακτήσουν το «διπλό» στην Δράμα και να διευρύνουν τη νικηφόρα τους πορεία στο πρωτάθλημα…

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι σε μια από τις δύσκολες έδρες του βορείου ομίλου. Ξέρουμε τη δυναμική της Δράμας στην έδρα της. Είμαστε σε εγρήγορση. Θα βασιστούμε στην άμυνα μας και πιστεύω, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πέτρος Κανδύλας: «Πρώτο ταξίδι για την ομάδα μας, σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με οδηγό την καλή μας άμυνα, θα μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου