Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Επιστρέφει ο Ροντρίγκες, συνεχίζει ο Σισέ!

Μετά τους Αγκιμπού Καμαρά, Μαμαντού Κανέ, Χένρι Ονιεκούρου και ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει πίσω στο Ρέντη μιας και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 από την Σενεγάλη του Παπέ Σισέ.

Η Σενεγάλη επικράτησε του Πράσινου Ακρωτηρίου με 2-0 με γκολ των Μανέ στο 63' και Ντιένγκ στο 92'. Με το Πράσινο Ακρωτήρι να τελειώνει την αναμέτρηση με 9 παίχτες, καθώς αποβλήθηκαν οι  Αντράντε στο 21' και ο Βοζίνια στο 57'.

Σε ότι αφορά τους δύο παίχτες του Ολυμπιακού ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεκίνησε βασικός στο σημερινό παιχνίδι και βγήκε ως αλλαγή στο 59', την θέση του οποίου πήρε ο Ρόσα. Ενώ ο Παπέ Σισέ δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε ένα αρκετά καλό Κόπα Άφρικα όπου αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια της εθνικής του (Αιθιοπία, Μπουρκίνα Φάσο, Καμερούν και Σενεγάλη), πετυχαίνοντας ένα γκολ και βγάζοντας και μία ασίστ. 

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Μεντί, Σις (82’ Μπάλο Τουρέ), Κουλιμπαλί, Σαρ, Ντιαλό, Ι.Γκέιγ, Ν.Μεντι, Μανέ (70’ Ντιένγκ), Π.Γκέιγ (82’ Λοπί), Ντιεντιού, Ντιά

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Βοζίνια, Τζ.Φορτές, Στόπιρα, Σ.Φορτές, Πίκο (46’ Ντίνεϊ), Ταβάρες (69’ Μπόρχες), Αντράντε, Μοντέιρο, Ρότσα Σάντος (75’ Χ.Ταβάρες), Μέντες (75’ Σεμέδο), Ροντρίγκες (59’ Ρόσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου