Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

2 μέτρα και 2 σταθμά για τους προπαγανδιστές του SDNA!

 

Συνεχίζονται να ξεφτιλίζονται τα παπαγαλάκια του SDNA σε καθημερινή βάση. Προπαγάνδα σχεδόν σε κάθε άρθρο τους, εναντίον του Ολυμπιακού, μία ομάδα που τους πονάει συνεχώς.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε πολλά, δείτε τι έλεγαν, μάλιστα ανώνυμα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και για το γεγονός ότι βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη και δείτε τι έλεγαν οι ίδιοι στον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Βόλο, όπου εκεί βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Στην μία περίπτωση μιλούσαν για ''κατάληψη'' και για παραβίαση των μέτρων, αλλά στο Βόλο είχαμε την αποθέωση και μήνυμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Δείτε το σχετικό link:

https://www.sdna.gr/podosfairo/918801_katalipsi-tis-rizoypolis-apo-opadoys-toy-olympiakoy-pics

Δείτε αναλυτικά τι έγραφαν για την περίπτωση της Ριζούπολης:

''Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν δώσει οργανωμένο και μαζικό παρόν στις εξέδρες της Ριζούπολης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρά τις απαγορεύσεις και το ανώτατο όριο των 1000 φιλάθλων που επιτρέπεται μάξιμουμ στις αθλητικές διοργανώσεις, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν δώσει μαζικό και βροντερό παρόν στην Ριζούπολη. 

Η κεντρική εξέδρα του Γεώργιος Καμάρας (όχι αυτή που βλέπει ο τηλεοπτικός φακός) φιλοξενεί αρκετούς οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν προσέλθει μαζικά και οργανωμένα (υπάρχει και σχετικό πανό της Θύρας 7), με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να μην τηρούν φυσικά αποστάσεις (όπως δείχνει ο φωτογραφικός φακός), δημιουργώντας με συνθήματα και καπνογόνα ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ριζούπολης.''

Δείτε τι έγραψαν σήμερα για τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ:

''Περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό και αποθέωσαν τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το «διπλό» επί του Βόλου - Μήνυμα ενόψει ΑΕΚ!

Τη δική τους πινελιά έβαλαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο γα να δουν από κοντά την αναμέτρηση του Βόλου με τον Δικέφαλο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στην κερκίδα τους προκειμένου να τους χειροκροτήσουν για το παλμό και τη «θερμή» ατμόσφαιρα ενώ δεν έλειψαν και τα μηνύματα ενόψει ΑΕΚ.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα''.

Δείτε και το σχετικό link:

https://www.sdna.gr/podosfairo/925367_apotheosi-gia-ton-paok-sto-bolo-kai-minyma-enopsei-aek-vid

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι εκπροσωπούν οι εν λόγω δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου