Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 84-69 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Νιώθω πραγματικά άσχημα. Ήταν από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις μας. Παίξαμε χωρίς να έχουμε επιθυμία, χωρίς κίνητρο και ενέργεια. Δίχως να έχουμε καθαρό μυαλό. Αξίζαμε να χάσουμε.

Ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι, που δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί κυρίως γιατί δεν είχαμε όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα, που δίνουν το θετικό αποτέλεσμα. Μιλάω για να κάνουμε φάουλ, για να παίξουμε καλή άμυνα, για να πάρουμε τις διεκδικούμενες μπάλες. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η EuroLeague, οφείλεις να κοιτάξεις παρακάτω, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πριν από το παιχνίδι, είπα πως το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από σένα, αλλά κι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρόβλημα τώρα, γιατί δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, όπως κι η Μακάμπι βέβαια. Είχαμε όμως οκτώ κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν σε καλή φόρμα, τώρα όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε».

Σακίλ ΜακΚίσικ.

Για το τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο: «Έχουμε προπόνηση μπροστά μας και θα καταλάβουμε τι έχει συμβεί».

Για την άμυνα: «Δεν γνωρίζω τι έγινε. Ελπίζω να δούμε βίντεο και να καταλάβουμε τι συνέβη».

Για το αν ο κορονοϊός έχει αρνητική επίδραση στην ομάδα: «Δεν έχει να κάνει με την κρίση του κορονοϊού αυτό, αλλά με άλλα πράγματα που πρέπει να τα δούμε και να τα δουλέψουμε.

Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Μπαρτζώκα πως ο Ολυμπιακός έχασε δίκαια: «Συμφωνώ με τη δήλωση του προπονητή μου. Μένει να δούμε τι πάει λάθος για να έχουμε έναν καλό δεύτερο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου