Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Αποκλεισμός για Γουινέα! Επιστρέφει ο Αγκιμπού Καμαρά!

Ευχάριστα τα νέα από το Κόπα Άφρικα! Η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά ηττήθηκε 1-0 από την Γκάμπια και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού επιστρέφει πίσω στο Ρέντη με σκοπό να ενσωματωθεί με τους ερυθρόλευκους. 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Ο Αγκιμπού Καμαρά έμεινε στο χορτάρι μέχρι το 76', όταν άφησε τη θέση του στον Σιλά. 

Αντίθετα, ο έτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Γουινέας, ο Μαμαντού Κανέ, έμεινε στον πάγκο.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπάροου στο 71', με την Γκάμπια να πετυχαίνει μια πολύ μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια, καθώς είχε χτυπήσει στον αγώνα της πρεμιέρας με το Μαλάουι, με αποτέλεσμα να είναι εκτός αποστολής στα παιχνίδια με Ζιμπάμπουε και Σενεγάλη.

Ο Κανέ επίσης αγωνίστηκε και αυτός σε δύο παιχνίδια, στην πρεμιέρα με το Μαλάουι, καθώς επίσης και στον αγώνα με την Ζιμπάμπουε, όπου έβγαλε και την ασίστ στο γκολ της ομάδας του.

ΓΟΥΪΝΕΑ: Κεϊτά, Κονατέ (83’ Γκιλαβογκί), Σορί Κοντέ, Καμαρά, Σο, Σισέ, Ντιαβαρά, Α.Καμαρά (76’ Σιλά), Μορίμπα, Καντέ, Μπαγιό (83’ Καμπά)

ΓΚΑΜΠΙΑ: Γκαγιέ, Ζανιέ, Κόλεϊ, Μπάροου, Γκόμες, Μαρέ, Ενγκούμ, Μπομπ (90+1’ Γιάλοου Μπιέ), Γιάλλοου (63’ Ε.Κόλεϊ), Νταρμπό (72’ Ντζιέ), Μούσα Μπάροου (72’ Σεσάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου