Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα! Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός β' 3-0 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα στην Αριδαία από τον Αλμωπό με 3-0. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά έκαναν πολλά εύκολα λάθη στην άμυνα με συνέπεια να δεχτούν δύο εύκολα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο ξεκίνημα του δεύτερου.

Τα γκολ από πλευράς Αριδαίας τα πέτυχαν οι Ρόβας στο 45' και 46', καθώς και ο Πρίκας στο 95'. 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στον Αλμωπό Αριδαίας, στο 12' με τον Ρόβα να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ και τον Στουρνάρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, αποσοβώντας τον κίνδυνο. Στο 23' πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή, με τον Παϊτέρη να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 41', ο Αλμωπός απείλησε εκ νέου, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σουλιώτης έκανε ένα σουτ από πολύ κοντά με τον Στουρνάρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 45' ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα ο Ρόβας βρέθηκε ακάλυπτος στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, με τον Σουρνάρα πάρα την διπλή προσπάθεια που έκανε να μην μπορεί να διώξει αυτή την φορά.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τον Αλμωπό Αριδαίας να προηγείται του Ολυμπιακού β' με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να κάνουν το 2-0, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Ο Γιουκούδης τον Ρόβα ο οποίος πάτησε περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Αριδαίας.  Στο 68' ο Σαπουντζής προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Αλμωπού από μακρινή απόσταση, με την προσπάθεια του να είναι πολύ έξυπνη, όμως ο Παϊτέρης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο 69' ο Μπα πήρε τη μπάλα στη περιοχή, πέρασε έναν παίκτη και επιχείρησε ένα σουτ, με τον Παϊτέρη να λέει και πάλι “όχι”. Στο 77' οι ερυθρόλευκοι έχασαν τριπλή ευκαιρία να μειώσουν το σκορ. Ο Μπα πάτησε περιοχή, απείλησε δις τον Παϊτέρη, ο οποίος απέκρουσε και τις δύο, με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στα πόδια του Βοΐλη, ο οποίος σούταρε όμως είδε τον Σέχου να βάζει αποτελεσματικά την προβολή και να διώχνει την μπάλα. Στο 93' ο Αλμωπός πέτυχε και τρίτο γκολ με γκολ του Πρίκα.

Τελικό σκορ 3-0 και επόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού β' κόντρα στην Νίκη Βόλου εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο.

Η ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β' (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Ντόι (53’ Λιάτσος), Σαπουντζής, Τσέλιος, Κωστή, Μαρίνος (53’ Βοΐλης), Πινακάς (53’ Α. Μπα)

Η ενδεκάδα του Αλμωπού Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Γιαλαμούδης (80’ Παρασκευάς), Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (83’ Ζαχάρος), Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου, Γιουκούδης (71’ Μπακουτσής), Τριανταφυλλάκης (80’ Πέττας), Ρόβας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου