Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Επιστροφή στις νίκες για τους ερυθρόλευκους! Ολυμπιακός β'-Νίκη Βόλου 2-0 (Super League 2)

Οι ερυθρόλευκοι μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 2-0. Ο Ολυμπιακός β' ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε άνετα στην νίκη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Κωστή στο 29' και ο Μαρίνος (είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ της ομάδας) στο 51'. Χαμένο πέναλτι είχαν οι ερυθρόλευκοι στο 5' με τον Κωστή.

Στο 4' ο Αλγκασίμ Μπα ανατράπηκε από τον Ανδρέου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστή στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή κατέληξε άουτ. Στο 27' σουτ του Μπα στα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Μπάγιτς. Στο 29' γκολ για τον Ολυμπιακό β'. Ο Μαρίνος κατέβασε όμορφα και πάσαρε στον Κωστή, ο οποίος με ξερό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 33' σέντρα του Τσέλιου, κεφαλιά του Μπα, άουτ. Στο 34' ο Μαρίνος πάτησε περιοχή και πλάσαρε από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει και πάλι άουτ. Στο 37' πρώτη καλή στιγμή για την Νίκη Βόλου όταν από λάθος του Αποστολόπουλου, ο Βλαχομήτρος τροφοδοτήθηκε και σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Καραργύρη να διώχνει, εντυπωσιακά, σε κόρνερ. Στο 44' οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Τσέλιο, ο οποίος δεν πάσαρε αλλά έφτασε μόνος του στην τελική προσπάθεια, με το σουτ που έπιασε να μην είναι δυνατό αφού μπλόκαρε εύκολα ο Μπάγιτς. Στο 45' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάσσου έδιωξε ο Καραργύρης.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τον Ολυμπιακό β' μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό β' να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 51' να διπλασιάζει τα τέρματα του. Όμορφη συνεργασία με τον Μαρίνο να αλλάζει με τον Μπα και στην συνέχεια με τον Κωστή, ο οποίος τον βγάζει σε θέση βολής με τον Μαρίνο να πλασάρει άψογα απέναντι στον Μπάγιτς. Στο 58' δυνατό μακρινό σουτ του Ξενιτίδη έδιωξε ο Μπάγιτς. 

Τελικό σκορ 2-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρέντη.

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος (81’ Ντόι), Τσέλιος (86’ Κουτσίδης), Ξενιτίδης, Αλγκασίμ Μπα (83’ Πινακάς).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (70’ Πάνος), Μέτσε (73’ Κυρίτσης), Αλιατίδης (58’ Τζιώρας), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος, Γκαρσία (70’ Παναγιωτίδης), Τσιμπούκας, Τσουκαλάς, Ανδρέου, Κάσσος (58’ Βασιλείου).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου