Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αιγυπτιακά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλείσει τον Ελ Ντεμπές»

O 18χρονος Αιγύπτιος αριστερός φουλ μπακ Καρίμ ελ Ντεμπές είναι έτοιμος να μετακινηθεί από την Ουάντι Ντέγκλα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αιγύπτου.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ουάντι Ντέγκλα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά και του αριστερού εξτρέμ και προορίζεται, αρχικά, για την δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Καρίμ ελ Ντεμπές έχει αγωνιστεί σε 25 αγλωνες με την Ουάντι Ντέγκλα και έχει ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι διεθνής με τους νέους της Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Skorouknews.com αναφέρει:

"Ο Καρίμ Ελ Ντεμπές δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πάνω του την περασμένη σεζόν, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του συλλόγου της Αλ Αχλί να κινηθούν για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία.'' Σύμφωνα με πηγή κοντά στον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τον Ντεμπές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να συμπεριλάβει στο δυναμικό του τον Καρίμ ελ Ντεμπές διότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου