Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Την βούλιαξε και παρέμεινε στην κορυφή! Ολυμπιακός-O.S.C. Βουδαπέστης 7-4 (πόλο αντρών,Champions League)

Σπουδαία νίκη στο δρόμο για το Final Six!
Mια σημαντική νίκη για την ευρωπαϊκή πορεία με… προορισμό το Final Six της Βουδαπέστης πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου που επικράτησε με7-4 της μαχητικής O.S.C. Boυδαπέστης στο γεμάτο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Len Champions League. Oι Πειραιώτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου πέτυχαν την 4η φετινή τους νίκη στη φάση των ομίλων, ενώ έχουν και μια ισοπαλία στην έκτος έδρας αναμέτρηση με την Ζόλνοκ. Κατά τα λοιπά ο Θρύλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Όρβοσι και ήταν συγκεντρωμένος και σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Hγετική παρουσία για τον Γιόζιπ Πάβιτς ο οποίος αγωνίστηκε με θλάση στα πλευρά και κάνοντας ένεση πριν το ματς!
Από την αρχή τον έλεγχο!
Ο Θρύλος ξεκίνησε τον αγώνα με μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Ο Γιάννης Φουντούλης άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 4 λεπτών, σκοράροντας από την περιφέρεια για να ισοφαρίσουν οι Ούγγροι σε 1-1 με τον Μπάτορι.  Ο ίδιος παίκτες σκοράροντας ξανά στον παίκτη παραπάνω έδωσε το προβάδισμα στην Όρβοσι στην έναρξη της 2ης περιόδου. Η απάντηση του Θρύλου ήταν άμεση με τον Μυλωνάκη να ισοφαρίζει σε 2-2 με ωραίο γκολ από την περιφέρεια και τον Μπούσλιε να δίνει ξανά το προβάδισμα σκοράροντας στον παίκτη παραπάνω, 2:51 πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Με το επιμέρους 2-1 και το σκορ στο 3-2 έληξε η 2η περίοδος για τον Ολυμπιακό που έλεγχε το ματς.
«Ερυθρόλευκη» κυριαρχία!
Ο Κυριάκος Ποντικέας δυο λεπτά μετά την έναρξη της 3ης περιόδου έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα δυο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας το 4-2 και παρότι μείωσε ο Σέμαν (4-3) ο Φουντούλης με ένα επίσης ωραίο γκολ διατήρησε το +2 για τον Θρύλο, 4:36 πριν τη λήξη της περιόδου.  Οι Πειραιώτες ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές  και αύξησαν το προβάδισμα τους στα 4 γκολ, μετά τα τέρματα που σημείωσαν οι Μυλωνάκης και Γενηδουνιάς για το 7-3 με το οποίο έληξε η 3η περίοδος! Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά και ο Θρύλος έφτασε στην τελική επικράτηση με 7-4!
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 4-1,0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Ποντικέας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος
O.S.C. Βουδαπέστης (Μπ. Βίντσε): Μπριτσιάνι,Μπργκούλιαν, Μπάτορι 2, Νάγκι, Ζαλάνκι, Κόβατς, Χεγκέντους, Σέμαν 1,  Γκορ-Νάγκι, Γιούχαζ, Μπούντσου, Νίκιτς 1, Μπαράμπας

Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου