Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Έπαιξε μπαλάρα,αλλά έμεινε μόνο στα δύο! Ολυμπιακός-Λάρισα 2-0(πρωτάθλημα)

Θρύλος με… άγριες διαθέσεις!
Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο,πέτυχε νωρίς-νωρίς δύο γκολ με τους Ανδρούτσο και Ιντέγιε και θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ,αν ο Ξενοδόχοφ δεν έκανε ένα από τα καλύτερα παινχίδια της καριέρας του. Στα μελανά σημεία του αγώνα ο τραυματισμός του Ιντέγιε και του Ελιουνούσι,οι οποίοι και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ. Στα του αγώνα ο Γκράνας αρνήθηκε πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στο 90' σε τράβηγμα του Καρντόσο από τον Ρέντζα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σεμπά, όμως, ο παίκτης της Λάρισας τον τράβηξε και ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα. Αλλά είπαμε συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Ο Μπέντο ξεκίνησε με αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο κύπελλο,επανήλθε κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο,με τους Μποτία-Βιάνα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξί μπακ ξεκίνησε ο Παρέδες και στα αριστερά ο Ντε λα Μπέγια. Αμυντικό χαφ ξεκίνησε ο Ρομαό,με οκτάρι τον Ανδρούτσο, ο οποίος και αναδείχθηκε σε mvp του αγώνα. Στα πλάγια ο Μπέντο ξεκίνησε τους Σεμπά και Ελιουνούσι,δεκάρι ο Φορτούνης και στην κορυφή της ο Ιντέγιε.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι καθώς προηγήθηκε μόλις στο 14'' με τον Ανδρούτσο ύστερα από προσπάθεια του Σεμπά. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού άσου σε επίσημο παιχνίδι και ταυτόχρονα το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ερυθρόλευκη ιστορία. Ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία στο 7' με τον Ρομαό,οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο παιχνίδι σε τετ α τετ του Αβραάμ,αλλά ο Καπίνο είπε όχι και στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ιντέγιε. Ο Φορτούνης έκανε το γύρισμα, ο Κόντορ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ιντέγε με προβολή έκανε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 26'  έφτασε μια ανάσα από το 3-0, όταν ο Ελιουνούσι γύρισε στον Σεμπά, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ιντέγε και έφυγε άουτ. Στο 36' ο Ολυμπιακός δημιούργησε νέα ευκαιρία ο Ελιουνούσι έκανε την πάσα στον Φορτούνη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος όμως απέκρουσε με τα πόδια και στέρησε το γκολ από τον «ερυθρόλευκο» μεσοεπιθετικό. Σκορ ημιχρόνου 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε άλλες τέσσερις πολύ καλές στιγμές να σκοράρει και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Στο 54' και στο 62' ο Ελιουνούσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ξενοδόχοφ, στο 58'ο Ντε Λα Μπέγια απείλησε με κεφαλιά, ενώ στο 80’ ο Ανδρούτσος σούταρε από πλάγια θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η Λάρισα είχε μια ευκαιρία με τον Γκουλουζάντε στο 82' ύστερα από λάθος του Ντε λα Μπέγια.
Τελικό σκορ 2-0 και πλέον ακολουθούν τα δύο κομβικά παιχνίδια με Οσμάνλισπορ και ΑΕΚ.



Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -8
Παρέδες -7
Βιάνα -6
Μποτία -6
Ντα λα Μπέγια -6
Ρομαό -7
Ανδρούτσος -8
Φορτούνης -7
Σεμπά -8
Ελιουνούσι -7
Ιντέγιε -8

Καρντόσο -6
Ανσαριφάρντ -6
Ρέτσος -6

Πάουλο Μπέντο -7

 Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό (77' Ρέτσος), Ανδρούτσος, Φορτούνης (82' Ανσαριφάρντ), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (λ.τ. 69' Καρντόσο).
ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Τικό, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46' Γκουλουζαντέ), Ναζλίδης (78' Ρέγες), Ικαούνιεκς, Αβραάμ (77' Κάπος).

Γκολ: 1' Ανδρούτσος, 9' Ιντέγε / -
Κάρτες: - / 17' Μασαλέσα


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου