Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μανιάτης!

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιατης κουπα
Αποτελούσε ξένο σώμα από την ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες,πλέον και επίσημα ο Γιάννης Μανιάτης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση και στην οποία αναφέρει "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του".
Ο Γιάννης Μανιάτης ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2011 από τον Πανιώνιο και στο διάστημα αυτό κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και τρία κύπελλα και πέρσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Μανιάτης ήταν για μεγάλο διάστημα και αρχηγός του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 152 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και είχε 11 γκολ. Ενώ φέτος είχε δύο συμμετοχές για τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ με την Χάποελ Μπερ Σεβά. 
Ο Μανιάτης έγραψε στο  Instagram για το τέλος της συνεργασίας με του, με τον Ολυμπιακό:

Αναλυτικά το μήνυμά του:
«6 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 152 συμμετοχές και 11 γκολ! Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινακη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις μοναδικές στιγμές».

Ενώ ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς ανέβασε στο λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Έλληνα μέσου με την κούπα του πρωταθλητή.



Και σχολιάζοντας ότι "Ένα αληθινό χειροκρότημα... Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε".


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ!


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου