Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έχασε τα άχαστα και μπήκε σε μπελάδες! Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καμία εξαιρετική εμφάνιση,αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να νικήσει ή ακόμα και να είχε πάρει ένα σκορ πρόκρισης. Πλέον όμως μπήκε σε μπελάδες και είναι όλα ανοικτά στην ρεβάνς στο Περιστέρι. Έχασε τα άχαστα ο Καρντόσο και έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Αλλά πλην του Παραγουανού αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν και ο διαιτητής Παπαπέτρου ο οποίος έπνιξε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Ζησόπουλου στο γύρισμα του Ανσαριφάρντ στο 33'.
Ο Μπέντο έκανε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον παιχνίδι με τον Ηρακλή,ξεκινώντας τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια,τους Φιγκέιρας και Σισοκό στα μπακ της άμυνας,ενώ ο Νικολάου που επέστρεψε στην ενδεκάδα,αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Βιάνα. Αμυντικό χαφ ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος ο Ρέτσος, ο οποίος μάλιστα έγινε και ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου. Μανθάτης και Ανδρούτσος ήταν τα εξτρέμ της ομάδας,με τον Μάρτινς σε ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπέντο επέλεξε τους Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 20΄ ανέβασαν την απόδοσή τους, έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Περιστεριωτών, χωρίς να καταφέρουν όμως να σκοράρουν. Η πιο μεγάλη στιγμή για τους Πειραιώτες σημειώθηκε στο 24΄ , όπου έπειτα από μια εκπληκτική ενέργεια του Μανθάτη ο Ανδρούτσος γύρισε προς τον Καρντόσο, με τον τελευταίο όμως να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ. Τέλος ημιχρόνου 0-0 με τον Ολυμπιακό να χάνει και άλλες μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει,ενώ και ο Ατρόμητος είχε μια τεράστια ευκαιρία με τον Πλατέλλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Ανσαριφάρντ στο 49' ύστερα από μπαλιά του Ανδρούτσου. Στο 58΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν το βολέ του Ανδρούτσου μέσα από την περιοχή κατέληξε μόλις άουτ. Στο 83΄ ήταν η σειρά του Ατρόμητου να χάσει μια απίθανη ευκαιρία,όταν από λάθος του Νικολάου, ο Λε Ταλέκ αστόχησε εξ΄επαφής. Στο 85΄ ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ,αλλά η κεφαλιά του Ιντέγιε κατέληξε μόλις άουτ. Τελικό σκορ 0-0 και πλέον η πρόκριση θα παιχτεί στο Περιστέρι.



Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -6
Φιγκέιρας -7
Νικολάου -6
Βιάνα -6
Σισοκό -5
Ρέτσος -7
Μάρτινς -5
Μανθάτης -8
Ανδρούτσος -7
Ανσαριφάρντ -6
Καρντόσο -4

Σεμπά -5
Φορτούνης -6
Ιντέγιε -5

Πάουλο Μπέντο -5

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Ιωάννης Κουράκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (66' Φορτούνης), Μανθάτης (61' Σεμπά), Ανδρούτσος, Καρντόσο (80' Ιντέγε), Ανσαριφάρντ.
Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80' Παντελιάδης), Μπάγκα, Ούμπιντες, Τόνσο (85' Νάτσος), Λημνιός (69' Κυριακίδης), Πλατέλλας, Λε Ταλέκ.

Γκολ: -/-

Κάρτες: 90+3' Φιγκέιρας / 73' Μπάγκα, 84' Πλατέλλας


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου