Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Καθάρισαν το παιχνίδι οι νέοι! Ολυμπιακός-Άρης (κύπελλο) 2-0


Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει επικράτησε του Άρη με 2-0 και πέρασε στους ''8'' της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στις 8/2 με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο Καραϊσκάκη. Σκόρερ του Θρύλου δύο νέα πρόσωπα, ο λόγος για τον Σισοκό μια από τις τρεις μεταγραφές του καλοκαιριού και για τον νεαρό Νικολάου ο οποίος και πέτυχε το πρώτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού και εν συνεχεία αποθεώθηκε από την ερυθρόλευκη εξέδρα.
Ο Μπέντο ξεκίνησε και με τρεις νέες μεταγραφές του Γενάρη στην ενδεκάδα και με εξαίρεση τον Παρέδες που έδειχνε κατά διαστήματα εκτός κλίματος,από τους Ανσαριφάρντ και Σισοκό πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Μπορεί ο Ιρανός να μην σκόραρε,αλλά ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο,όταν έπιασε την κεφαλιά στο 25',αλλά με τον τερματοφύλακα του Άρη να λέει όχι. Επίσης μια άλλη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Σισοκό στο 36' που πέρασε ελάχιστα έξω. Τέλος ημιχρόνου,δίχως πολλές ευκαιρίες.
Δεύτερο ημίχρονο και Ολυμπιακός «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Άρη αρκετά νωρίς. Πρώτα απείλησε με τον Μανθάτη στο 48'  και δύο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Σισοκό,ύστερα με πλάσε μέσα στην περιοχή. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Γάλλου μπακ με τα ερυθρόλευκα, στη δεύτερη συμμετοχή του στην ομάδα! Ο πρωταθλητής Ελλάδας διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα (στο 79΄ με τον Μπαργκάν και στο 83΄ με τον Νέτο, ενώ στο 82΄οι αμυντικοί έδιωξαν προτού απειλήσουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι). Ενώ δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός με τον Καρντόσο στο 65'.
Τελικά ο Ολυμπιακός κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση ύστερα από κόρνερ του Σεμπά και κεφαλιά του νεαρού Νικολάου στο 86'. Τελικό σκορ 2-0 και πλέον ακολουθεί ο Ηρακλής για το παιχνίδι του πρωταθλήματος.



Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -6
Παρέδες -5
Σισοκό -8
Ρέτσος -7
Νικολάου -7
Μπουχαλάκης -5
Μάρτινς -7
Ελιονούσι -6
Μανθάτης -7
Ανσαριφάρντ -7
Καρντόσο -6

Σεμπά-7
Ρομαό -7
Φιγκέιρας -6

Πάουλο Μπέντο -6


Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσο, Νικολάου, Παρέδες (80' Φιγκέιρας), Σισόκο, Μαρτίνς (76' Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ελιουνούσι (71' Σεμπά), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (87' Καρβούνης), Ντούνης (75' Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70' Ανάκογλου), Μπαργκάν.
Γκολ: 50' Σισοκό, 86' Νικολάου
Κίτρινες: 55' Ρέτσος, 91' Φιγκέιρας - 15' Τσουμάνης, 53' Καπνίδης, 57' Ντούνης
Κόκκινες:


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου