Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Θρίαμβος του Θρύλου στην Άγκυρα και πρόκριση στους "16"! Οσμανλισπόρ-Ολυμπιακός 0-3

Ο Θρύλος θριάμβευσε στη Τουρκία με 0-3 την ίδα ώρα που μπαοκτζήδες και "αντικειμενικοί" πανηγύριζαν για την ισοπαλία με την αδιάφορη Σάλκε... 2 γκολ ο MVP Ανσαριφάρντ που αν δεν είχε πουληθεί ο Ιντέγιε θα ήταν πιθανότατα εκτός αποστολής... και ένα από τον Ελιουνούσι,ύστερα από μαγική προσπάθεια και ασίστ του Ανδρούτσου που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα πολλές ευκαιρίες με τον Σεμπά στο 65' να χάνει ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ απέναντι στον Καρτσεμάσκας και τον Ελιουνούσι  στο 75' το σουτ το οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Οσμανλισπόρ. Αντίθετα ο Λεάλι έκανε δύο φανταστικές επεμβάσεις σε σουτ του Ρεγκατέν και Ουέμπο. Ο Ούγγρος διαιτητής Vad ανέχθηκε σε πολλές φάσεις το σκληρό παιχνίδι των Τούρκων,θα μπορούσε να αποβάλει τον Μπιφούμα προς το τέλος του παιχνιδιού,ενώ έπρεπε να δείξει και πέναλτι στο 57' σε γκρέμισμα του Ελιουνούσι από τον Πίντο.
Διαβάστε σχόλιο για τον αγώνα, τη βαθμολογία των παικτών κ τα στατιστικά του ματς.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 8
Φιγκέιρας 8
Μποτία 8
Ντα Κόστα 6
Σισοκό 7
Ρέτσος 5
Μάρτινς 7
Φορτούνης 6
Σεμπά 7
Ελιονούσι 8
Ανσαριφάρντ 9

Ανδρούτσος 8
Μανθάτης 7
Ρομαό 7

Πάουλο Μπέντο 6

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: "Osmanli Stadium"
Διαιτητής: István Vad (HUN)
Βοηθοί: Istvan Albert (HUN), Peter Berettyán (HUN)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Jozsef Erdos (HUN), Sandor Szabo (HUN)
Τέταρτος διαιτητής: László Viszokai (HUN)

Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86' Ρομαό), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: - / 47' & 86' Ανσαριφάρντ, 70' Ελιουνούσι
Κάρτες: 67' Μάχερ, 90+3' Μπιφουμά / -

 #‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου