Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η κατάντια τους δεν έχει τέλος! Έρανο έκαναν οι παίχτες του ΠΑΟ για το προσωπικό στο "Γ. Καλαφάτης"!


Έρανο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα γιά το προσωπικό στο αθλητικό κέντρο,στο Κορωπι! Η οικονομική κατάσταση στους πράσινους είναι τραγική.
Χρήματα, δεν οφείλονται μόνο στους ποδοσφαιριστές (νυν και πρώην), σε ομάδες και στα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά ακόμα και στο προσωπικό που αμείβεται με 800 Ευρώ το μήνα (φροντιστές κλπ).
Αυτό,είχε σαν συνέπεια, να αναλάβουν οι ποδοσφαιριστές, τη πρωτοβουλία, να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό,ποσό ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι στο  "Γεώργιος Καλαφάτης"  να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη έξοδα των οικογενειακών υποχρεώσεών τους. Στο μεταξύ, σκάνε η μία μετά την άλλη, προσφυγές αυτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη καταβολή των δόσεων του Σέρχιο Σάντσεθ. Καθώς  και σε άλλον  ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστή που έχει αποχωρήσει κι έχει συμφωνήσει να εισπράττει τα οφειλόμενα σε δόσεις.
Πρόκειται για ποσά 30 και 40 χιλιάδων Ευρώ που οι πράσινοι έχουν αδυναμία να καταβάλλουν. Με τον Παναθηναϊκό να έχει κηρύξει, άτυπη στάση πληρωμών το να σκάσουν κι άλλες άλλες προσφυγές είναι θέμα χρόνου.

Πηγή: contra.gr


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου