Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πάλι ξέχασαν τα μπρατσάκια! παο-Ολυμπιακός 3-11 (πόλο αντρών,πρωτάθλημα)

Στο...ρελαντί 42-0 σερί!
Την 42η νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού με το ασύλληπτο σερί που κρατάει 16 χρόνια και συγκεκριμένα 5.831 ημέρες πλέον, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου! Οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα με 11-3 των «πράσινων» στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (7/2, 18:00) με την O.S.C. Βουδαπέστης στο Παπαστράτειο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παράλληλα αυτή ήταν η 25 διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Ερασιτεχνικών τμημάτων! Κατά τα λοιπά οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιόζιπ Πάβιτς, τον Μλάνταν Γιάνοβιτς και τον Γιώργο Ντόσκα ωστόσο έκαμψαν με χαρακτηριστική ευκολία την αντίσταση των γηπεδούχων και χωρίς να «φορτσάρουν» ιδιαίτερα.
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 0-2, 0-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ν. Ηρειώτης): Γαλανίδης, Φλωρόπουλος, Βασιλάκης, Ορφανός, Βιτέλλας 1, Μπερτόλης, Καλογεράκος, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Καπετανάκης, Καλομενίδης, Παπαδημητρίου, Πιτσιλάδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελεκάς,  Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Μπούσλιε, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Πρέκας 1, Εσπανιόλ 2.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Το μυαλό μας είναι εδώ και μέρες στο παιχνίδι που ακολουθεί. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς και έχουμε άλλες 3 ημέρες μπροστά μας. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Σήμερα παρασυρθήκαμε στον αργό ρυθμό του Παναθηναϊκού και για αυτούς που το έβλεπαν το ματς πιστεύω ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι».
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι πρόβα ουσιαστικά για το δύσκολο που ακολουθεί με την O.S.C.. Μπορεί να μην είχαμε το μυαλό μας τόσο πολύ στο σημερινό παιχνίδι, ξέρουμε όμως σίγουρα τι σημαίνει ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ωστόσο ίσως να υπάρχει λίγη κούραση αυτή την περίοδο. Την Τρίτη θα παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Τέλος σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό».

Πηγή:osfp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου