Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΕΝΤΟ ΦΥΓΕ !!! Ολυμπιακός - Πανιώνιος 0-1

Ένας τραγικός Ολυμπιακός ο οποίος πίεζε και είχε κατοχή αλλά δεν είχε σύστημα ούτε αρχή μέση και τέλος έχασε μέσα στο γήπεδό του από τον Πανιώνιο. Τέταρτο ματς στο Καραισκάκης που δεν σκοράρει ο Ολυμπιακός σε 2 μήνες... Ευθύνη του Μπέντο και η σημερινή εμφάνιση αλλά και γενικά η μείωση της αξίας του ρόστερ από την ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Μασούρας στο 48''. Ο Ολυμπιακός κλείστηκε στην συνέχεια από την ομάδα του Πανιωνίου,παρόλαυτα είχε δύο δοκάρια με τον Καρντόσο στο 25' και στο 71' με τον Ντε λα Μπέγια. Ενώ άλλες καλές ευκαιρίες των Πειραιωτών ήταν ένα σουτ του Ελιονούσι που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Οικονόμου στο 43' και στο 77΄όταν ο  77’ Ντα Κόστα βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Καρντόσο, ο Παραγουανός έκανε το κοντρόλ και κατέβασε την μπάλα, σούταρε, αλλά ο Οικονόμου έβαλε την κόντρα και απομάκρυνε. Τελικό σκορ 0-1 και πλέον ακολουθούν δύο παιχνίδια-φωτιά με Ατρόμητο στο κύπελλο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα,τα οποία είναι κομβικά για πολλούς και διάφορους λόγους.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 7
Παρέδες 2
Ντε λα Μπέγια 6
Βιάνα 2
Ντα Κόστα 3
Ρομαό 4
Ανδρούτσος 6
Φορτούνης 5
Σεμπά 3
Ελιονούσι 4
Καρντόσο 1

Ανσαριφάρντ 5
Μανθάτης 3
Μπουχαλάκης -

Παουλο Μπέντο 0

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Ιωάννης Μπετσόγλου (ΕΠΣ Κορινθίας)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Παρέδες (68' Μανθάτης), Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Ελιουνούσι, (61' Ανσαριφάρντ) Σεμπά, Καρντόσο.
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (80' Καθάριος), Φούντας (88' Λάμπρου), Μασούρας, Γεσίλ (61' Μαχμούτοβιτς).

Γκολ: - / 1' Μασούρας
Κάρτες: 31' Σεμπά, 89' Ανδρούτσος / 41' Γκιοατά

 #‎Κόκκινο_DNA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου