Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Απόφαση σκάνδαλο από το ΑΣΕΑΔ! Έκανε δεκτή την ένσταση του ΠΑΟ!


Σε μια απόφαση σκάνδαλο το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον ΠΑΟ για την συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση, στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (74-43).
Το αθλητικό δικαστήριο πήρε την απόφαση να μηδενίσει τον Ολυμπιακό, βασιζόμενη στους ισχυρισμούς του ΠΑΟ, που έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός είχε δηλώσει τραυματία την παίκτρια για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟ αγωνίστηκε κανονικά.
Αλλά το πιο κωμικοτραγικό της απόφασης είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μηδενίστηκε για τον αγώνα αυτό,αλλά το παιχνίδι δεν κατοχυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟ,με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει νικητή (!!) και έχουν σημασία οι νίκες αυτές γιατί μεταφέρονται στα πλέι οφ.
Προφανώς, οι δικαστές του Γ' τμήματος του ΑΣΕΑΔ θεώρησαν πιο σημαντικά σάιτ λάσπης και προπαγάνδας παρά τις γνωματεύσεις του γιατρού της ΕΟΚ και του γιατρού του Ολυμπιακού, οι οποίες και εκδόθηκαν πριν τον αγώνα των δύο ομάδων!
Πλέον όλοι περιμένουμε την γνώμη και της ΕΟΚ πάνω στην ασυνάρτητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

ΥΓ. Τώρα να φανταστούμε είναι καλές οι ενστάσεις και ηθικές;τώρα οι φίλοι του ΠΑΟ και οι διάφοροι ''αντικειμενικοί'' παπαγάλοι τα βλέπουν όλα αυτά ως νόμιμα;
ΥΓ2. Είστε η έννοια της ξεφτίλας και ο Θρύλος θα σας γλεντάει για χρόνια σε όλα τα τμήματα και η μοναδική σας σωτήρια είναι να τα διαλύσετε.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου