Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ολυμπιακός U20- παοκ U20 2-0! Χειρονομίες Γκαρσία προς την εξέδρα!

Η ντροπή του ποδοσφαίρου (video)
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον παοκ για την 8 αγωνιστική της Super League Κ20 με σκόρερ τους Ανδρούτσο στο 45' και Ξενιτίδη στο 93' και έδειξε για μια ακόμη χρονιά το ποιος θα είναι το αφεντικό και στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του παοκ σε όλο το παιχνίδι είχε και δύο δοκάρια με τους Ανδρούτσο στο 3' και τον Κηπουρό στο 39' και πολλές άλλες χαμένες ευκαιρίες. Με τον παοκ να απειλεί μονάχα με δύο φάσεις προς το τέλος του παιχνιδιού. Ενώ κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Βρουσάι ο οποίος έβγαλε και τις δύο ασίστ στα γκολ του Ολυμπιακού και σίγουρα ο συγκεκριμένος παίχτης μόνο τυχαίος δεν είναι και θα πρέπει να προσεχθεί από τους διοικούντες της ομάδας.
Έτσι, ο πρωταθλητής Ελλάδας επέστρεψε στις επιτυχίες και παρέμεινε αήττητος. Συγκεκριμένα, μετά από έξι παιχνίδια, η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (80’ Καπετσής), Τασιούλης (64’ Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72’ Ξενιτίδης), Βρουσάι.
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (57’ Αηδονίδης), Κωνσταντίνου (46’ Σταθόπουλος), Δημητριάδης (46’ Τζοβάρας), Χατζηδίμπας.

Στα εξωαγωνιστικά ο Γκαρσία για μια ακόμη φορά απέδειξε το πόσο καραγκιόζης και προκλητικός είναι. Καθότι μετά το τέλος του αγώνα και δίχως να έχει να συμβεί το παραμικρό γύρισε στην εξέδρα και έκανε μια άσεμνη χειρονομία. Ευτυχώς πάντως που οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν στην πρόκληση του προπονητή του παοκ.
Δείτε το βίντεο (στο 0:10’’ η στιγμή της χειρονομίας):

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου