Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Που πας ρε Καραμήτρο;παο-Ηρακλής 0-0 (κύπελλο)! Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη για τον παο!

Που πας ρε Καραμήτρο; νέα γκέλα για τον πρωταθλητή Αυγούστου αυτήν την φορά από τον Ηρακλή στο κύπελλο. Ο παο συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια συνεχόμενα δίχως νίκη, έχοντας χάσει από την Ξάνθη εντός,έχοντας φέρει δύο ισοπαλίες με Σταντάρ και Βέροια, και το γλέντι συνεχίστηκε καθώς ο πράσινος θίασος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Ηρακλή στην Λεωφόρο. Να θυμίσουμε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα με μόλις δύο βαθμούς και είναι στα όρια της διάλυσης,καθώς δεν έχουν ούτε καν διοίκηση. Αλλά είπαμε ο Μαρινάκης φταίει για όλα. 
Φυσικά τα γνωστά ''αντικειμενικά'' σάιτ που την Δεύτερα μετέτρεψαν τον αγκώνα σε ....ώμο και δεν είδαν τον νέο Στυλ στο πρόσωπο του Κουτρουμπή,σήμερα κάνουν λόγο για πεντακάθαρη παράβαση σε βουτιά του Εμποκού. Αλλά δεν πειράζει κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τα πρόβατα και θα φάτε πρώτοι εσείς το κυνήγι. 

ΥΓ.  Τα πέντε καθυστερήσεων μετατράπηκαν σε 7,αλλά και πάλι το ''φαβορί'' για το πρωτάθλημα όχι μόνο δεν σκόραρε,αλλά δεν έκανε ούτε φάση.
ΥΓ2. Πάντως ελπίζουμε να προκριθείτε στο κύπελλο,σας θέλουμε για ένα καλό γλέντι. Και είπαμε Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά,μην χαθείτε πάλι.

Τα στατιστικά του αγώνα:
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"
Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας), Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68' Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74' Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63' Λέτο).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (63' Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81' Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70' Ζιαμπάρης).
Γκολ:
Κίτρινες: 38' Ιβανόφ, 85' Βιγιαφάνιες, Ρέις, 90+ Λέτο/44' Πασάς, 75' Μοντέιρο, 83' Βοσνακίδης, 87' Μπλέτσας
Κόκκινες:

#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου