Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γκέλαρε παρά το σπρώξιμο! Κουτρουμπής όπως ....Ρομπέρτο Κάρλος!

Η ξεφτίλα τους ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Ούτε με 100-0 διαιτησία,ούτε με τον Κουτρουμπή σε ρόλο τερματοφύλακα δεν μπορούν να κερδίσουν. Ο παο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Βέροια και έμεινε στο -4 από την κορυφή και τα κρύα ξεκίνησαν ήδη από τον Οκτώβρη μήνα,αλλά είπαμε ο Ολυμπιακός ήταν φέτος το αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα και η τρόικα της συμφοράς το φαβορί. Φυσικά τα περισσότερα ''αντικειμενικά'' ΜΜΕ έχουν γαργάρα την φάση,αλλά όπως έχουμε ξαναπεί το μεροκάματο να είναι καλά.
Για την ιστορία ο παο προηγήθηκε στο 13' με τον Μπεργκ και δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μπαλάφα στο 88' και πλέον ξεκίνησαν για τα καλά τα κρύα στο πράσινο στρατόπεδο. Στο 52΄ο Βάτσιος δεν δείχνει το πέναλτι και την κόκκινη στον Κουτρουμπή που έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στην γραμμή. Αλλά είπαμε η ''εξυγίανση'' να είναι καλά που μετά την Λιβαδειά και το παιχνίδι με την Τρίπολη συνεχίζει απτόητη το έργο της.
ΥΓ. Η φάση με το πέναλτι-μαρς που δεν δόθηκε στην Βέροια. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Κουτρομπής είναι κλάσεις ανώτερος του Στιλ.

#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου