Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερα χρόνια δίχως νίκη ο .....panathinaikos σε φάση ομίλων!



Τέσσερα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την τελευταία νίκη του παο στην Ευρώπη για φάση ομίλων του γιουρόπα λιγκ -για τσάμπιονς λιγκ δεν το συζητάμε καν- και πιο συγκεκριμένα από τις 22 Νοεμβρίου του 2012(!!) όπου νίκησαν την Σλοβένικη Μάριμπορ 1-0 στην Λεωφόρο και από την οποία είχαν υποστεί την ήττα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Σλοβενία με 3-0.
Έκτοτε μετράει μόνο ήττες,ισοπαλίες και αποκλεισμούς όπως την περσινή ξεφτίλα από την υπερδύναμη Καμπάλα.Δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2012 ως και σήμερα ο παο μετράει ένα σερί 0-3-7,τουτέστιν 11 παιχνίδια δίχως νίκη(!!),κοντεύει να φτάσει και την κούλα που ήταν χρόνια σε όμιλο τσάμπιονς λιγκ χωρίς να έχει σημειώσει νίκη.
Η αμέσως προηγούμενη ήταν το 2010, με το διπλό επί της Ρόμα (2-3) για τους «32» της διοργάνωσης, που συνιστά και την τελευταία εκτός έδρας νίκη (εκτός προκριματικών) για το Τριφύλλι...,δηλαδή ο panathinaikos έχει να σημειώσει εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. Εξαιρούνται τα προκριματικά. Και εις ανώτερα.....
ΥΓ. Και μην ξεχνάμε στην Ελλάδα φταίει ο Μαρινάκης και στην Ευρώπη ο Θεοδωρίδης,αφού το λένε οι πρασινοφρουροί θα τους αμφισβητήσουμε;
ΥΓ2. Μια σύγκριση με το τι έχει κάνει από τον Νοέμβριο του 2012 ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη σε σχέση με τον παο,αλλά μην ξεχνάμε και το σλόγκαν κάποτε ο παο μάζευε βαθμούς,βέβαια τότε είχαμε και δραχμές,αλλά δεν πειράζει.
#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου