Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 88-63



Για την 2η αγωνιστική της Basket League, ένας αγριεμένος Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο διέλυσε και διέσυρε με το επιβλητικό σκορ 88-63. Ένα +25 με το οποίο αποκτά πλεονέκτημα σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τους...superfoods...Αρχισε λοιπόν, το γλέντι από νωρίς φέτος κι έπεται και συνέχεια ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΕΛΑΤΗ...Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί του παο σε κανονική περίοδο,με την προηγούμενη να είναι την σεζόν 1995-96 με +21 81-60.Η τελευταία νίκη του παο στο ΣΕΦ σε κανονική περίοδο είναι από την σεζόν 2007-2008.

Δηλώσεις Γιάννη Σφαιρόπουλου

Δείξαμε διάθεση, συγκέντρωση, αποφασιστικότητα. Οι παίκτες μας ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο και έδειξαν μεγάλο πάθος και θέληση. Αυτό δείχνουν και τα 20 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι παίκτες μου. Δείχνουν καθαρά τη διάθεση και την μαχητικότητα που δείξαμε” τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, στο να λειτουργήσει καλύτερα, με αυτοματισμούς σε άμυνα και επίθεση. Το ζήτημα είναι να μπουν όλοι στον αγωνιστικό ρυθμό, που επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, δεν είναι στο μάξιμουμ. Αυτό πάντως ήταν ένα πρώτο δείγμα του πως θέλουμε να παίξουμε. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν” συνέχισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
"Μόνο ένας μεγάλος παίκτης μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο Σπανούλης"
Ακολούθως ο Σφαιρόπουλος εκθείασε την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, ξεχωρίζοντας επίσης και κάποιους συγκεκριμένους παίκτες για την εμφάνιση τους... “Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και είναι ο ηγέτης επειδή οι αντίπαλοι ήταν προσαρμοσμένοι πάνω του και αυτός μπορεί να ήταν άποντος, αλλά μοίρασε 6 ασίστ και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας μεγάλος παίκτης” σχολίασε ο Σφαιρόπουλος, που χαρακτήρισε “ογκόλιθο” τον Μιλουτίνοβ και “εκπληκτικούς” τους Παπανικολάου και Χάκετ. Ο λόγος;
Ο Παπανικολάου ήταν εκπληκτικός, έπαιξε καταπληκτική άμυνα, όπως και ο Χάκετ. Το πάθος και η θέληση που έδειξαν αυτά τα δύο παιδιά, έδωσαν ώθηση σε όλη την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βάλει τους πόντους, αλλά αυτοί που θα κάνουν τη βρόμικη δουλειά, ποιος θα βουτήξει στο γήπεδο. Αυτά είναι πολύ σημαντικά για το αν θα είναι καλή η ομάδα και σήμερα επικρατήσαμε κατά κράτος σε αυτούς τους τομείς” τόνισε ο Σφαιρόπουλος, που πρόσθεσε ακόμα:
"Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτά τα πράγματα και σε μεγάλη διάρκεια. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα μας θα είναι πιο έτοιμη να παίζει καλά για μεγαλύτερη διάρκεια”.



TA ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 50-32, 68-49, 88-63
Ανά δεκάλεπτο: 23-17, 27-16, 18-17, 20-14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπιρτς 9, Σπανούλης 2 (7 ασ.), Πρίντεζης 18, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3 (1), Γκριν 14 (2), Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 7 (1), Μιλουτίνοφ 3, Χάκετ 9 (1), Λοτζέσκι 15 (3 τρίπ., 9 ριμπ.).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 10, Φελντέιν 9 (2), Γκιστ 10 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Καλάθης 5 (1), Ρίβερς 3, Φώτσης 3 (1), Παππάς 9 (1), Μπουρούσης 12.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου