Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)

Πως... τρέλανε έναν αστυνομικό ο Φορτούνης!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι με γκολ του Ιντέγιε και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Προκλητικοί σε όλο τον αγώνα οι Περιστεριώτες που έπεφταν σε κάθε φάση λες και τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Πολλά λάθη στην άμυνα των Πειραιώτων κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που ευτυχώς δεν τα πλήρωσε.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,Ντα Κόστα, Μποτία στο κέντρο της άμυνας,στα πλάγια τους Φιγκέιρας και Ρέτσο. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν Μιλιβόγιεβιτς,Μάρτινς,εξτρέμ οι Σεμπά και Ελιουνούσι,δεκάρι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγιε.
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο,αλλά τις κλασικές ευκαιρίες τις είχε ο Ατρόμητος με τον Στόιτσεφ στο 19' και 25'. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκλεισε τους κενούς χώρους στην άμυνα και στο 54' ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ιντέγιε,ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Φορτούνη. Ο Ατρόμητος είχε μια ευκαιρία όλη και όλη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Στόιτσεφ στο 81΄ με τον Καπίνο να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση. Τέλος καλό,όλα καλά για τους Πειραιώτες που ακολουθεί μια εβδομάδα με δύο κρίσιμα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα,όσο και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Αστάνα στο Καζακστάν την Πέμπτη και την Κυριακή με τον παο στο ''Γ. Καραϊσκάκης''. Πάντως καλό είναι ο Μπέντο να ανοίξει λίγο παραπάνω το ρόστερ,δεν γίνεται να ακολουθούν δύο παιχνίδια φωτιά και να μην κάνει καμία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα και η πρώτη αλλαγή στον αγώνα να είναι στο 85'.



Η βαθμολογία των παιχτών:
Καπίνο -7
Φιγκέιρας -6
Μποτία -5
Ντα Κόστα -6
Ρέτσος -6
Μιλιβόγιεβιτς -7
Μάρτινς -7
Σεμπά -5
Ελιουνούσι-6
Φορτούνης -8
Ιντέγιε -8

Π. Μπέντο -5

Πάρντο -
Ρομαὀ- 


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
54’ 0-1: Σέντρα του Φορτούνη από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, συστημένη για το κεφάλι του Ιντέγε που δεν αστόχησε.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ευθύμιος Κουρέντας (Τρικάλων), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Γιώργος Γιαννουλάκης (Χανίων)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): .Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ουμπίντες, Στόιτσεφ (85' Παπαδόπουλος), Κεϊτά, Μπάγκα (64' Μπρίτο), Βασιλείου (72' Λημνιός), Λε Ταλέκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ελιουνούσι (85' Πάρντο), Φορτούνης (89' Ρομαό), Σεμπά, Ιντέγε

Γκολ: 54' Ιντέγε

Κάρτες: 37' Κατράνης, 43' Κεϊτά, 46' Κιβρακίδης, 90+1' Λε  Ταλέκ, 90+'4 Μπρίτο / 90+1' Φιγκέιρας



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου