Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τους γλέντησε και τους έστειλε στην ανεργία. Τέλος Κετσπάγια-Πεδουλάκης!

Τους γλεντάει και τους διώχνει
Μετά τον Δέλλα που έχασε 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη -περσινή σεζόν-και τον Μανωλά που έχασε 7-0 από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού,ήρθε η σειρά του Κετσπάγια και του Πεδουλάκη να ακολουθήσουν τον δρόμο του ΟΑΕΔ μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό. Η αεκ του Κετσπάγια ηττήθηκε με 3-0 στο Καραϊσκάκη και ο παο του Πεδουλάκη υπέστη την συντριβή από τον Ολυμπιακό χθες στο ΣΕΦ με 88-63.
Τώρα ακολουθεί ο μπαοκ λέτε να ακολουθήσει και ο Ίβιτς τον δρόμο των προηγούμενων;διόλου απίθανο.
Πάντως αποδεικνύετε για άλλη μια σεζόν το εξής ότι ο απώτερος σκοπός της τρόικας της συμφοράς (παο,αεκ,παοκ) είναι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και τίποτα άλλο και για αυτό σε κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό,εντελώς τυχαίως οι προπονητές είτε υποβάλουν παραίτηση,είτε λύνεται η συνεργασία τους. Και όπως γράψαμε πιο πάνω ακολουθεί το ντέρμπι με τον παοκ,όποτε αν τελικά κατεβούν -γιατί είναι και αυτό αμφίβολο- η θέση του Ίβιτς τρίζει επικίνδυνα και επιπλέον σε λίγες εβδομάδες είναι το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό,οπότε και εκεί δεν νομίζουμε ο Στραματσόνι να πάρει για δεύτερη φορά άφεση αμαρτιών σε περίπτωση ήττας,ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα είναι στις αρχές.
Πάντως για την ιστορία η αεκ έκλεισε τον Ζοζέ Μοράις,έναν γυρολόγο που η καλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει είναι η Αντάλιασπορ και στην οποία σε 7 αγώνες είχε μόλις τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες και όπως ήταν αναμενόμενο πήρε δρόμο. Ενώ οι άλλες ομάδες που προπόνησε ήταν οι Βεστφάλια Χέρνε (2001-200), Δρέσδη (2002), Σάντα Κλάρα (2004), Αλ Χαζμ (2007), Σταντ Τινίσιεν (2008), Υεμένη (2008), Εσπεράνσε (2008-2009) και Αλ Σαμπάμπ (2014). Δηλαδή πρώτης διαλογής.


#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου