Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Παλικαρίσιο διπλό-τίτλου ο Θρύλος! Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Ο Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα νίκησε στην έδρα του Πανιώνιου, έπιασε κορυφή και συνεχίζει για το 44ο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πηρε ένα παλικαρίσιο διπλο σε μια ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΗ έδρα (τυχαίο;) χωρίς να παίξει πολυ καλά αν και δεν μπορούσε αφού καθε τρεις και λίγο οι παίκτες του Πανιωνίου έπεφταν κάτω. Αυτό που συνέβη στη Νέα Σμύρνη, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν ήταν μονάχα οι οπαδοί του Πανιώνιου που διαμαρτύρονταν πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Αυτή τη φορά ήταν και οι παίκτες του Πανιώνιου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο. Σε όλες τις φάσεις, φωνές και παράπονα στον Λαμπρόπουλο για ό,τι κι αν σφύριζε. Μια κατάσταση που δεν είχε προηγούμενο. Σε κανένα άλλο γήπεδο δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, όπως αυτό στην έδρα των «κυανέρυθρων». Με «πρωτοπαλίκαρο» στις διαμαρτυρίες τον Φούντα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του. Ήταν ο παίκτης που προκαλούσε παραπάνω από τον καθένα. Με αποκορύφωμα τη φάση του 34ου λεπτού, όταν έκανε λες και έπαθε... ηλεκτροπληξία σε μια διεκδίκηση με τον Ρέτσο. Επιδιώκοντας να ξεγελάσει τον διαιτητή, για να δείξει στον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέλος να σημειωθεί ότι ο Πανιωνιος έπρεπε να τελειώσει με 9 παίκτες το ματς. ΥΓ: Σωστή η αποβολή του Ρέτσου(ΟΣΦΠ) και του Βλάχου(Πανιώνιος).





Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 7
Φιγκέιρας 7
Μποτία 8
Ντα Κόστα 7
Ρέτσος 4
Μιλιβόγιεβιτς 9
Μάρτινς 7
Μάριν 8
Σεμπά 6
Ελιονούσι 5
Ιντέγιε 6

Τσόρι 6
Βιάνα 6
Καμπιάσο -

Μπέντο 7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Δημήτριος Βερρής (ΕΠΣ Λέσβου), Δημήτριος Τζαφόλιας (ΕΠΣ Αν. Αττικής)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88' Ενγκόγκ), Μασούρας (68' Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας, Ανσαριφάρντ.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Σεμπά (78' Βιάνα), Ελιουνούσι, Μαρίν (65' Ντομίνγκες), Ιντέγε (90+1' Καμπιάσο).

Γκολ: - / 15' Μποτία, 64' Μιλιβόγεβιτς
Κάρτες: 22' & 88' (αποβολή) Βλάχος, 71' Μασούντ, 80' Φούντας / 30' & 76' (αποβολή) Ρέτσος, 73' Σεμπά, 80' Ντομίνγκες


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου