Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ξανθιώτικη τσόντα,ποα-ΞΑΝΘΗ 1-2! Γλύτωσε την κόκκινη ο Γουακάσο!

Για γέλια το φαβορί
Ο πρωταθλητής Αυγούστου που κάθε χρόνο επενδύει σε πορνόσαιτ,σε εφημερίδες και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για άλλη μια φορά πρόσφερε γέλιο τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Ο παο με το ''υπέρ-πλήρες'' ρόστερ του ηττήθηκε και από την Ξάνθη στην Λεωφόρο και πλέον είναι στο -2 από την κορυφή. Βλέπετε καλή η προπαγάνδα,αλλά δεν αρκεί για να πάρεις πρωτάθλημα. Και σιγά-σιγά και τα πράσινα πρόβατα θα το αντιληφθούν και για αυτό ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα.
Παρεμπιπτόντως κατάμεστη για ένα ακόμη παιχνίδι η Λεωφόρος,σχεδόν 5000 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το ερείπιο όπως το αποκαλεί και η uefa.
Τελικό σκορ 1-2 με την Ξάνθη να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον κανόνα που θέλει τον φετινό παο να μην νικάει πότε όταν ο αντίπαλος του είναι με 11.
Όσο για τα διαιτητικά ο Γουακάσο όπως και στο Αγρίνιο,έτσι και σήμερα γλύτωσε σε πολλές φάσεις την δεύτερη κίτρινη,όπως και το καλό παιδί ο Μπέργκ που όλο έκανε θέατρο και είχε''φιλοφρονήσεις'' με τους αντιπάλους του. Επίσης κόπηκε ένα καθαρό τετ α τετ στο 93 εις βάρος της Ξάνθης με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου