Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Οι νέοι του Θρύλου διέσυραν με 7-0 την αντίστοιχη ομάδα της κούλας!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 7-0! Έτσι, για να μαθαίνουν από μικρά...
Από μικροί στα βάσανα και τις εφτάρες οι νέοι της αεκ. Η Κ20 του Ολυμπιακού επικράτησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη της αεκ με 7-0,με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδειξε στους αντίστοιχους του Στέλιου Μανωλά. τι πάει να πει αεκάκι και ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να εξοικειώνονται στις σφαλιάρες από τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Ολυμπιακού προηγήθηκε μόλις στις 12' με τον Θανάση Ανδρούτσο με εκτέλεση πέναλτι -ελπίζουμε να μην βγάλει καμία ανακοίνωση η κούλα περί διαιτησίας- το οποίο κέρδισε ο Μεγαρίτης.Στο 19' ο Μανθάτης έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Στο 29' ο Βρουσάι σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι Βρουσάι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν λίγες ημέρες.
Στο 31' ο Ανδρούτσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το γλέντι συνεχίζονταν για τα καλά.
Στο 36' ο Βρουσάι πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.
Στο 44' ο Κηπουρός πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, με τον Ανδρούτσο όμως να ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 45+2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και πάλι, πραγματοποιώντας χατ τρικ και δείχνοντας για μία ακόμη φορά το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και το παιχνίδι διατηρήθηκε στα επίπεδα του 7-0. Ο Ολυμπιακός έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και δείχνει για άλλη μια χρονιά το ποιος θα είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα της Κ20.
Το βράδυ ακολουθεί το γλέντι στους μεγάλους.

Ολυμπιακός Κ20: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάσης (54’ Τασιούλης), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (66’ Καπετσής), Μεγαρίτης (46’ Ξενιτίδης), Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.
ΑΕΚ Κ20: Παπαδόπουλος, Τάμπας (75’ Λουκάς), Ψανής (46’ Βαφειάδης), Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (33’ Γιαννούτσος), Λίτσι, Σπηλιώτης, Τσέλιος, Αντωνίου.

#‎Κόκκινο_DNA‬ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου