Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Αυτός ΝΑΙ ήταν ΘΡΥΛΟΣ!Αυτός ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 18-0!
Τέλος κάλο,όλα καλά. Οι παίχτες του Ολυμπιακού,έδειξαν την πραγματική τους αξία και έδωσαν απαντήσεις όχι μόνο στους ''διεκδικητές'' -εδώ γελάμε- του τίτλου,αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους ευατούς. Ο Ολυμπιακός προέρχονταν από δύο αναπάντεχες ήττες με Λάρισα και ΑΠΟΕΛ και αυτό το παιχνίδι ήταν ΤΕΛΙΚΟΣ για πολλούς και διάφορους λόγους. 
Ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο των ντέρμπι τον Ιντέγιε,είχε παίχτες που μάσαγαν σίδερα και δεν άφησε στιγμή στο αεκάκι να αντιδράσει. Και έτσι οι πρωταθλητές του 1994 έμειναν για άλλη μια χρονιά με τα τρία....γκολ στο χέρι. Αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν δεν έχει ομάδα,δεν βάζει λεφτά για μεταγραφές και η μόνη του επένδυση είναι στην προπαγάνδα και στο ψέμα. 
Α που και ως που ρε ανύπαρκτα χανούμια ερχόσασταν στο Καραϊσκάκη για το διπλό;με την περσινή ομάδα που πάνω-κάτω είναι ίδια φάγατε τέσσερα στο χαλαρό,φέτος τι άλλαξε;τίποτα απολύτως δεν άλλαξε και για άλλη μια χρόνια έπεσε το συνηθισμένο γλέντι στο ΝΑΟ. 18-0 τα γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην αεκ,σε ότι αφορά το πρωτάθλημα στα τελευταία 5 παιχνίδια στο Καραϊσκάκη,με τον τελευταίο γκολ της αεκ να είναι το 2009-2010 με τον Σκοκο στο 1-2,όπου είναι και η μοναδική νίκη της αεκ στο νέο Καραϊσκάκη. Δηλαδή από το 2004-2005 ως και σήμερα η αεκ μετράει εκτός έδρας μόλις μια νίκη και αυτή με την βοήθεια τρίτων. Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας ο Ολυμπιακός έδειξε την πραγματική του αξία,έδειξε σε όλους τι πάει να πει Θρύλος και ότι όταν βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και όταν τα παιχνίδια είναι τελικοί μιλάει η καρδιά του πρωταθλητή. Γιατί άλλο η φανέλα της αεκ και άλλο η φανέλα του αιώνιου αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού. Και η πιο μεγάλη δυστυχία της Μάρθας Βούρτσης του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι τόσο η ήττα που η καρδούλα τους το ήξερε εξ'' αρχής ότι ήταν αναμενόμενη,αλλά ότι δεν έχουν να ρίξουν τις ευθύνες στην διαιτησία. Δικό τους διαιτητή κατά παραγγελία έβαλαν,20-80 υπέρ της κούλας σφύριζε,μην δίνοντας πεντακάθαρη αποβολή στον Πατιτό και δεύτερη κίτρινη στον Μάνταλο,αλλά και πάλι το τρίμπαλο δεν το γλύτωσαν και όλα τα λεφτά είναι τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ''κιτρινόμαυρων'' εφημερίδων,τι να γράψουν και αυτοί οι δύσμοιροι μετά από μια δεκάρα. Μην ξεχνάμε με 7-0 νίκησαν χθες το μεσημέρι και οι Νέοι του Ολυμπιακού την αντίστοιχη της αεκ,δείχνοντας από αυτήν την ηλικία τι πάει να πει Θρύλος και τι αεκάκι.

Η επόμενη μέρα για τον Θρύλο

Πλέον μετά από αυτήν την νίκη η ηρεμία έχει επανέλθει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων είναι ακόμα καλύτερο για τον Ολυμπιακό,έτσι ώστε ο Μπέντο και οι νέοι παίχτες να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν για την δύσκολη συνέχεια. Διότι ακολουθεί το παιχνίδι-παγίδα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και μετά η Αστάνα και ο παοκ,όποτε δεν πρέπει να επικρατήσει ούτε στιγμή εφησυχασμός,γιατί με αυτές τις τρεις νίκες κάνεις από την μία ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του γιουρόπα λιγκ και στην Ελλάδα νικάς σε μια επικίνδυνη έδρας και με νίκη κόντρα στον παοκ τον βγάζεις αυτομάτως εκτός διεκδίκησης του τίτλου και εσύ εκτός από τους βαθμούς έχεις κερδίσει και σε ψυχολογικό τομέα μετά από μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι.  Όλα στο χέρι του Ολυμπιακού είναι αρκεί να παίξει το ίδιο όπως χθες και φυσικά να σταματήσουν οι διάφοροι πειραματισμοί στην ενδεκάδα.

ΥΓ. Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τον ερυθρόλευκο κόσμο χθες στο ΝΑΟ. Μια ατμόσφαιρα που είχαμε αρκετό καιρό να την δούμε στο Καραϊσκάκη.
ΥΓ2. Χθες όντως ο Σεμπά έκανε παιχνιδάρα,αλλά ρε κόουτς μην αφήνουμε και στον πάγκο τον Μάριν.
ΥΓ3. Ο Ολυμπιακός έκανε τέτοια ματσάρα και είχε στο πάγκο του Καρντόσο,Μάριν και μπήκαν ως αλλαγή προς το τέλος Καμπιάσο και Τσόρι.
ΥΓ4. Προφανώς οι ''αντικειμενικοί'' αυτό εννοούν 50-50,το 20-80 υπέρ του αντιπάλου του Ολυμπιακού.
ΥΓ5. Όλα τα λεφτά το πρωτοσέλιδο της Ωρας για Σπορ,αλλά είπαμε αυτά παθαίνει όποιος βγάζει γλώσσα.
ΥΓ6. Σφαγή χθες του Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο και φυσικά μούγγα από τους ''αντικειμενικούς'' είναι καλό το μεροκάματο.
ΥΓ7. Κούλα ξεχνάς εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου