Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Κάποιο σχόλιο κύριε Κοντονή και λοιποί ''αντικειμενικοί'' για τα αίσχη σε Τούμπα,Λεωφόρο και Κύψελη;

Θεία δίκη…
Αίσχη είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε τόσο στην Τούμπα,στον αγώνα παο-Παναχαΐκής στο βόλεϊ αντρών στην Κυψέλη,αλλά και στην Λεωφόρο. Φυσικά το δημοσιογραφικό κατεστημένο που ζητούσε διακοπή του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για το άναμμα κάποιων καπνογόνων δεν έβγαλε μιλιά για την φωτοβολίδα ευθείας βολής που έπεσε στην Τούμπα.
Όλοι αυτοί οι δήθεν ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι που ζητούσαν επιτακτικά την διακοπή του αγώνα στο Ολυμπιακός-παοκ για τα καπνογόνα, για την φωτοβολίδα που έπεσε στην Τούμπα έλεγαν πως δικαίως ο ''κορυφαίος'' διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν διέκοψε τον αγώνα....αφού αυτό δεν προβλέπεται στον κανονισμό.
Αλλά πέρα των δημοσιογράφων δεν είδαμε τον ευαίσθητο κύριο Ίβιτς να σχολιάζει κάτι για την φωτοβολίδα,ούτε για τα καπνογόνα που άνοιξαν πριν τον αγώνα,βλέπετε αυτά τα καπνογόνα και οι φωτοβολίδες ήταν ελεγμένα από τον ΕΟΦ και δεν προκαλούν πρόβλημα στην υγεία των ποδοσφαιριστών,όπως έλεγαν κάποιες μπουγατσοφυλλάδες την προηγούμενη εβδομάδα για τα αντίστοιχα του Καραϊσκάκη. Και μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα καπνογόνα είναι μια ωραία και ρομαντική ατμόσφαιρα,αρκεί να μην προέρχονται από οπαδούς του Ολυμπιακού.
Στα αγωνιστικά του παιχνιδιού είχαμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος καθώς το γκολ του μπαοκ που μπήκε στο 95' προέρχεται από ανύπαρκτο κόρνερ,αλλά που καιρός για φωνές από τον τίγρη.

Επεισόδια από τους οπαδούς του ΠΑΟ στην Κυψέλη!
Όσον αφορά τον αγώνα την Κυψέλη,κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ, οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν καπνογόνο και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.
Ο Νίκος Ρουμελιώτης μάλιστα μάζεψε τους συμπαίκτες για να φύγουν από το γήπεδο, αλλά μετά τις διαβουλεύσεις το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Μετά το φινάλε του παιχνιδιού οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν και προπηλάκισαν ορισμένους φίλους της Παναχαϊκής! Τζάμπα μαγκιές που κανείς δεν ασχολείται, Ενώ επίθεση είχε δεχθεί νωρίτερα το απόγευμα στην Λεωφόρο και ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης από τα πράσινα καλόπαιδα. Η ''εξυγίανση'' στο μεγαλείο της.

ΥΓ. Κύριε Κοντονή κανένα σχόλιο;

#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου