Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-0 (κύπελλο)

«Καθάρισε» τον Πλατανιά με Πάρντο και Ομάρ
Ο Ολυμπιακός αν και είχε κάποια κενά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Πλατανιάς δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες,εν τέλει δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε με το ευρύ 3-0 της ομάδας των Χανίων. Mvp της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Πάρντο που πέτυχε δύο γκολ και έστειλε το μήνυμα στον προπονητή του ότι είναι παρών,ενώ το τρίτο γκολ της ομάδας το πέτυχε ο Ομάρ, ο οποίος έδειξε ότι ξεπερνάει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ο Μπέντο παρέταξε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια με πολλές αλλαγές. Με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια,τους Σιόβα και Βιάνα στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια τους Ομάρ και Ρέτσο. Στον κεντρικό άξονα Μπουχαλάκη και Ρομαό, στις πτέρυγες Πάρντο και Μάριν και τον Ντομίνγκεζ πίσω από τον Καρντόσο.
Πέραν του Πάρντο και του Ομάρ ξεχώρισε τόσο ο Σιόβας στο ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν είχε και την ασίστ στο 2-0,αλλά και ο Ρομαό με τον Μπουχαλάκη που έκαναν καλή δουλειά στο κέντρο. Τελικό 3-0 και επόμενος αντίπαλος ο πάντα επικίνδυνος Ατρόμητος στο Περιστέρι το Σάββατο.



ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
5’ 1-0: Γέμισμα του Τσόρι, κεφαλιά-πάσα του Ομάρ και διαγώνιο σουτ του Πάρντο.
66’ 2-0: Σέντρα, συστημένη, του Σιόβα για τον Πάρντο που σκόραρε με κεφαλιά.
68’ 3-0: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπουχαλάκη για τον Ομάρ που μπήκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον Κοκκαλά.

Βαθμολογία:
Λεάλι -7
Ομάρ -8
Ρέτσος -7
Σιόβας -8
Βιάνα -6
Ρομαό -7
Μπουχαλάκης-7
Ντομίγκες -8
Μάριν -5
Πάρντο -9
Καρντόσο -6

Μανθάτης -7
Ανδρούτσος -7

Π. Μπέντο -7


Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Παναγιώτης Μεσσήνης (ΕΠΣ Αχαΐας), Ιωάννης Μπετσόγλου (ΕΠΣ Κορινθίας)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Σιόβας, Ρέτσος, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μαρίν (65' Μανθάτης), Πάρντο, Καρντόσο.
Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83' Μουνάφο), Ντίνας (71' Βάντερσον), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ.

Γκολ: 5' & 66' Πάρντο, 68' Ελαμπντελαουί / -

Κάρτες: - / 18' Στανισάβλιεβιτς, 71' Γιορέντε

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου