Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Στο τέλος τσούζει περισσότερο! Ολυμπιακός - Παοκ 2-1

Η κεφαλιά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο 96΄νίκησε τον Γλύκο και ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 2-1, ανατρέποντας το γκολ που δέχθηκαν νωρίς-νωρίς και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η απόστασή του από τον ΠΑΟΚ είναι, πλέον, 7 βαθμοί... Το ντέρμπι ήταν καλό. Είχε πάθος, είχε ανατροπές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ρυθμός άνοιξε πάρα πολύ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Είχαν την κατοχή, είχαν τη δημιουργία και τις περισσότερες ευκαιρίες!
Στα αρνητικά η κάκιστη εικόνα της άμυνας του Θρύλου. Πάντα τέτοια Θρύλε! Να τους καρφώνεις στο φινάλε και να τους πονάς. Όλους τους «συμμάχους», όχι μονάχα τον εκάστοτε αντίπαλό σου. Έγινε με την ΑΕΚ, έγινε με τον ΠΑΟΚ και τώρα έχει σειρά και ο ΠΑΟ. Στις 6 Νοεμβρίου. Θα δείξεις και σε αυτούς τι σημαίνει Πειραιάς. Γιατί για μια ακόμα φορά σε προσκύνησαν, όμως συμβαίνει πάντα όταν έρχονται στο Λιμάνι. Αυτό είναι βαθύ και το καταλαβαίνουν στο τέλος όλοι τους. Σας το «κάρφωσε» στο τέλος ο Μιλιβόγεβιτς και… καλή επιστροφή. Καραγκιοζιλίκια του Ίβιτς και των κοτόπουλων μπαοκτζηδων για να προκαλέσουν τον κόσμο!



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 7
Φιγκέιρας 5
Μποτία 7
Ντα κόστα 4
Βιάνα 1
Μιλιβόγιεβιτς 9
Μάρτινς 6
Φορτούνης 8
Σεμπά 7
Ελιονούσι7
Ιντέγιε 4

Ομάρ 7
Καρντόσο 7
Καμπιάσο -

Πάουλο Μπέντο 7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο Γ.Καρϊσκάκης
Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα (46 Ελαμπντελαουί) Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης (96' Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιονούσι, Ιντέγε (85' Καρντόσο)
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς (81' Κρέσπο) Τσίμιροτ, Κάνιας (46' Χαρίσης), Σακχόβ (74΄Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης
Γκολ: Βαρέλα (6' και 25 αυτογκόλ), 96 Μιλιβόγεβιτς
Κάρτες: Κάνιας (20'), Βιάνα (28') , Μιλιβόγεβιτς (43), Ροντρίγκες (45), Φιγκέιρας (45'), Μποτία (88')


 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου