Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Έκλεισε και ο Βιάνα στον Θρύλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για βιανα
Και ο Μπρούνο Βιάνα είναι από σήμερα μέλος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός μετά τους Αλεξί Ρομαό, Γκονσάλο Πασιένσια και Όσκαρ Καρντόσο ανακοίνωσε και τον νεαρό Βραζιλιάνο αμυντικό,που λογικά θα είναι και η τελευταία μεταγραφή για φέτος,εκτός και αν αύριο έχουμε καμία έκπληξη με κανένα ελεύθερο στόπερ. Ο Βιάνα είναι προσωπική επιλογή του Μπέντο καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Κρουζέιρο. 
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η επιλογή του Βιάνα όσο και να θεωρείται ταλέντο είναι ρίσκο,καθότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε έναν παίχτη ηγέτη στην συγκεκριμένη θέση,ας ελπίσουμε ο Μπρούνο να δικαιώσει τον Μπέντο για την επιλογή του. Πάντως η μεταγραφή του παίχτη κόστισε κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ,ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Βιάνα.

Το who is who του Βιάνα:
Ο Μπρούνο Βιάνα Βιλέμεν Ντα Σίλβα (1.87μ.) γεννήθηκε στις 5/2/1995 στη Βραζιλία. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του.
Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για να απομακρύνει τους κινδύνους για την άμυνα. Είναι αρκετά δυναμικός και παρά το ύψος του χαρακτηρίζεται αρκετά γρήγορος.
Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Cruzeiro το 2010 όταν και εντάχθηκε εκεί. Τους τελευταίους μήνες του δόθηκε η ευκαιρία ν' αγωνιστεί και στη μεγάλη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου για ν' αποδείξει τι μπορεί να κάνει.
Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: 13 στο Brasileirao, 4 Copa do Brasil, 2 στο Mineiro και 1 στην Primeria Liga) και συνολικά 1.751 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κάνει δικό του.

Full nameBruno Viana Willemen Da Silva
Date of birth(1995-02-05) February 5, 1995 (age 21)
Place of birthBrazil
Height1.87 m (6 ft 1 12 in)
Playing positionDefender
Club information
Current team
Olympiakos
Number--
Youth career
Cruzeiro B
Senior career*
YearsTeamApps(Gls)
2015–2016Cruzeiro16(0)
2016–Olympiakos0(0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of April 24, 2016.

‡ National team caps and goals correct as of March 17, 2016
#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου