Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0 (φιλικό)


Ο Ολυμπιακός και παρά τις απουσίες αρκετών παιχτών του λόγω εθνικών ομάδων,παρουσιάστηκε αρκετές βελτιωμένος σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Αρούκα και επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και μπορεί έξω από το γήπεδο τις εντυπώσεις να τις έκλεψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών,ο σούπερ σταρ Καρντόσο, ο οποίος και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού,εντός του αγωνιστικού χώρου τις εντυπώσεις σίγουρα τις κέρδισαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Ελιουνούσι και Μάριν, οι οποίοι και έκαναν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Μπέντο πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Τερματοφύλακας ξεκίνησε ο Λεάλι,στην τετράδα της άμυνας ξεκίνησαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια,στην μεσαία γραμμή οι Ζντιέλαρ και Αντρέ Μάρτινς,στα εξτρέμ τα νέα αποκτήματα Ελιουνούσι και Μάριν,δεκάρι ο Τσόρι και επίθεση ο Σεμπά.
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή μπάλας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και είχε ως κορυφαίο τον Μάρτινς,καθώς όλο το παιχνίδι πέρναγε από τα πόδια του. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 22' με το αυτογκόλ του Τριποτσέρη,ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Ντε λα Μπέγια και Σεμπά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,ο Μπέντο πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές βάζοντας αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων και ένα εξ' αυτών ο Ανδρούτσος τον δικαίωσε καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας- είχε σκοράρει ξανά σε φιλικό- ύστερα από μπαλιά του Φιγκέιρας. Τελικό σκορ 2-0.
Πολύ θετική εμφάνιση από τον Ελιουνούσι που έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του,ενώ και ο Μάριν έκανε καλό παιχνίδι αν και έδειξε -λογικό είναι άλλωστε- ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμη προσαρμογής. Και φυσικά μην ξεχνάμε τον Ανδρούτσο που σκόραρε και έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του.


Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78’ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70’ Νικολάου), Ζντιέλαρ (64’ Καμπιάσο), Αντρέ Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Ντομίνγκεζ, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.
Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Παππάς), Σένκα (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (68’ Μάγκας), Μάντζιος.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου