Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Έφτασε στο Ισραήλ η αποστολή του Θρύλου! Δείτε αναλυτικά την αποστολή!

Στο Ισραήλ ο Θρύλος

Έφτασε στις 20.00 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και από εκεί οδικώς έφτασαν προς το Μπερ Σεβά.

Ο Ολυμπιακός πάει όλα για όλα απέναντι στην Χάποελ καθότι το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς για την ρεβάνς της Τετάρτης. Όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση και να περάσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία,ανεξαρτήτως διοργανώσεις. 

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε δύο ημέρες πριν στο Ισραήλ έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει εκεί λόγω της πολλής ζέστης και της υγρασίας.

Διαβάστε αναλυτικά του αποστολή του Θρύλου η οποία και είχε και ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής,καθώς ο Ντουρμάζ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά με αποτέλεσμα ο Βίκτορ να τον θέσει εκτός αποστολής. 

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου