Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Στην Πόλη ο Θρύλος για το φιλικό με την Μπεσίκτας! Διαβάστε την αποστολή της ομάδας!

Έφτασε ο Ολυμπιακός
ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÁÐÏÓÔÏËÇÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÇ

Έφτασε εδώ και πριν λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη η αποστολή του Θρύλου,για το σημερινό φιλικό με την Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός να θυμίσουμε ότι αντιμετωπίζει στις 20.00 την τουρκική ομάδα,σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας ο Βίκτορ Σάντσεθ.
Ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι στην αποστολή βρίσκεται και ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάτι που επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ ότι θα έχει κάποιο πόστο στην ομάδα,το πόστο που αναμένεται να αναλάβει αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Ενώ της αποστολής ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο πρόεδρος του συλλόγου.
Την ίδια στιγμή εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας για το θέμα του προπονητή με τον Λεονάρντο -φήμες λένε ότι βρίσκεται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις- να είναι το φαβορί,ενώ επικοινωνία υπάρχει και με τον Μπέντο.

Δείτε την αποστολή της ομάδας:

Αναλυτικά η αποστολή:
Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου