Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συμφωνία του Θρύλου με Πασιένσια! Παίχτης του Ολυμπιακού ο νεαρός Τριαντάφυλλος!


Παίχτης του Θρύλου είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος από την ομάδα της Κέρκυρας. Ο 20χρόνος ταλαντούχος πορτιέρο που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα των ''Φαιάκων'' με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Η οριστικοποίηση του deal επιβεβαιώθηκε στο Corfusports.com και από πλευράς των ιθυνόντων της ΠΑΕ, αλλά κι απ’ τον ίδιο τον νεαρό keeper: «Με φώναξαν την Παρασκευή το μεσημέρι και μου ανακοίνωσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μέχρι τότε, δεν ήξερα τίποτα», δήλωσε κατ’ αποκλειστικότητα ο «Tριάντα» στο αθλητικό portalτης Κέρκυρας.
Δίχως να προκύψουν... προβληματισμοί στα της απάντησής του: «Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το “ναι”. Αμέσως!» Όπως συμπλήρωσε, «προσωπικά, δεν έχω μιλήσει με κάποιον απ’ τον Ολυμπιακό. Η πρόταση και η συνολική υπήρξε με την Κέρκυρα». Ο Τριαντάφυλλος δεν έκρυψε, στο ελάχιστο, τα αισθήματα χαράς και δικαίωσης που ένιωσε (και νιώθει) απ’ την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδεχόμενο του «γάμου»: «Νιώθω πανευτυχής! Ήταν ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει, άλλωστε, στον Ολυμπιακό;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Προτού σπεύσει να ευχαριστήσει «την ομάδα μου, την Κέρκυρα, τους προπονητές μου και, γενικά, όσους πίστεψαν σ’ εμένα...»

WHO IS WHΟ: Απ’ το Μαντούκι, στο Λιμάνι!

Προϊόν των υποδομών της ΠΑΕ, γεννήθηκε στις 14/9/1996 στο νησί και άρχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Μαντουκιού, στον οποίο κι αγωνίστηκε έως τα 15. Το 2012 εντάχθηκε στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα - κατ’ αρχήν, στην U15. Ανέβηκε όλα τα... σκαλιά (U17, U20), συνέχισε στην ομάδα Νέων της Κέρκυρας και το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε εξ αρχής στην προετοιμασία της α’ ομάδας (υπό τις οδηγίες του keepertrainer, Χρήστου Βάσσαλου). Προτού, στις 5 Σεπτεμβρίου υπογράψει το πρώτο του (διετές) επαγγελματικό συμβόλαιο (5/9/2015). Τρίτος τερματοφύλακας πέρσι (πίσω από Κουτζαβασίλη, Αραμπατζή), πήρε μία επίσημη συμμετοχή: στην αυλαία της FootballLeague, με τον Αιγινιακό (29/5/2016, 1-3). 

Συμφωνία του Ολυμπιακού με Πασιένσια!

Deal με Πόρτο για Πασιένσια

Οριστικά παίχτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πασιένσια. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο παίχτης αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο παίχτης ανήκει στην Πόρτο και πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην Ακαδέμικα με την οποία είχε τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Επιπλέον ήταν στην Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας όπου σε τέσσερα παιχνίδια είχε τρία γκολ. Ο δανεισμός θα είναι μονοετής δίχως οψιόν αγοράς. Ο Πασιένσια θα είναι ο τρίτος επιθετικός της ομάδας μετά τους Κουράνι ή Καρντόσο και Ιντέγιε.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου